Voxline, 100.000 de euro într-un serviciu de marketing multimedia

Cu ajutorul noului serviciu, care este disponibil de la începutul lunii, companiile pot crea şi împărtăşi clipuri video direct către telefonul mobil al utilizatorului, iar aplicaţia este disponibilă pentru telefoane care au cameră foto, conexiune la Internet mobil şi suporta tehnologia java2me.

Prin Clip in Touch, companiile vor putea realiza campanii de promovare, mesaje video personalizate, jocuri pe telefonul mobil şi PC, servicii prin tehnologia wireless bluetooth, cupoane pe telefonul mobil.

„Estimăm că investiţia va fi recuperată în 2011, când ne dorim ca veniturile generate de acest serviciu să aibă o valoare de aproximativ 10% din cifra de afaceri”, a declarat pentru MONEY.ro directorul general al Voxline, Dan Vîrtopeanu.

Compania a înregistrat anul trecu o cifră de afaceri de aproximativ două milioane de euro şi, pe fondul crizei economice, estimează venituri similare şi pentru nivelul anului 2009.

Oficialul spune că potenţialii clienţi ai Clip in Touch sunt companiile care oferă servicii şi produse către o masă largă de consumatori, precum producătorii de băuturi răcoritoare sau operatorii de telefonie mobilă.

Costurile unei campanii multimedia prin acest tip de serviciu variază între o valoare minimă de 15.000-20.000 de euro şi o valoare maximă de 50.000 – 100.000 de euro.

Vîrtopeanu spune că serviciul poate fi accesat şi exclusiv în mediul online, de pe calculator, platforma putând fi folosită pentru lansarea anumitor evenimente, tematici, branduri sau ca un serviciu de felicitări video premium. Platforma pune la dispoziţia clienţilor materiale predefinite, audio, video, text, pentru crearea mai rapidă a unui clip promoţional.

Voxline Communication este pe piaţa locală din 1998. Printre clienţii importanţi ai companiei se numără Quadrant Amroq Beverages (Pepsi), Star Foods (Lays), JTI, Unilever, URBB (Carlsberg, Tuborg), LG sau Porsche România.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed