Vremuri grele pentru Alexandra Stan! Solista a avut un profit fiscal anual cât încasa odinioară într-o seară

Vremuri grele pentru Alexandra Stan! Pentru o bună perioadă vedeta clasamentelor muzicale din zeci de țări, solista nu mai găsește calea care să o ducă din nou către succes.

Au trecut 12 ani de la perioada când numele său era rostit de dj-ii din întreaga lume, iar onorariul sau era de aproape 20.000 de euro, însă frumoasa constănțeancă continuă să lupte pentru faima și locul său în exclusivista galerie a artiștilor români de recunoaștere internațională.

Artista (33 ani) nu ascunde faptul că i-a fost destul de greu în ultimii ani, firma sa ”Alexandra Stan SRL” având datorii mari, în anii restricțiilor sanitare. Ultimul raport fiscal a fost pe profit față de precedenții doi ani. Firma a raportat o cifră de afaceri de peste 310.000 de lei și un profit net de 85.000 de lei, cica 17.000 de euro pe tot anul. Cam cât câștiga în perioada sa de glorie pentru un concert bun în afara granițelor.

Vremuri grele pentru Alexandra Stan!

”Nu am fost niciodată cea mai bine plătită artistă din România, dar cred că cel mai greu este să te menții. Ce e cu adevărat important este că deși eu nu am știut niciodată realitatea primilor ani, eu nu am știut niciodată cât luam atunci, doar bănuiesc acum, am reușit să mă mențin pe o medie în ultimii 10 ani, ceea ce e foarte important”, spune artista care mai declară că a fost ”furată” de fosta echipă care s-au ocupat de activitatea sa concertistică.

În perioada când Alexandra Stran era una dintre cele mai difuzate artiste la FM-urile din Europa, Asia și America de Nord, onorariul său ajungea și la 20.000 euro pentru o apariție concertistică în afara țării și 6000 de euro în România. 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed