Zodii compatibile cu Săgetător

Zodii compatibile cu Săgetător. Săgetătorul poate fi o zodie complicată pentru unii și prietenoasă pentru alții. Acești nativi se înțeleg bine doar cu anumite zodii, așa că ar fi bine să știm care sunt acestea.

În primul rând, Săgetătorul are relatii bune cu zodiile de Foc, ca si el adică cu Berbecul și Leul. Acesta se înțelege bine însă și cu zodiile de Aer, adică Varsatorul si Balanta, dar mai putin cu Gemenii, zodia diametral opusa Sagetatorului pe cercul zodiacal, ceea ce face ca relatiile Sagetatorului cu cei nascuti in zodia Gemenilor sa fie foarte contradictorii, caracterizate mai mult de complementaritate decat de compatibilitate.

Zodii compatibile cu Săgetător

La polul opus, Sagetatorii se potrivesc cel mai putin cu Pestii si Fecioarele, din cauza ca aceste zodii formeaza un aspect de cuadratura cu zodia Sagetatorului pe cercul zodiacal.

Nici Săgetătorii cu Gemenii nu au prea mari șanse împreună. Desi total diferiti, va atrageti reciproc. Amândoi iubiti riscul si depindeti prea mult de noroc. Pâna la urma, însa, va îndreptati în directii diferite.

Nici cu Racul Săgetătorul nu poate avea o relație de lungă durată. Sunteti pe lungimi de unda diferite: Săgetătorul un calator, iar Racul un vesnic îndragostit de caminul sau.

Zodii compatibile cu Săgetător

Fecioara nu prea suporta stilul Săgetătorului de viata. Chiar daca sunteti tentat de o astfel de relatie, mai bine renuntati.

Scorpionul de cealaltă parte nu poate suporta firea Săgetătorului iubitoare de libertate. Daca intervine si gelozia, relația nu va avea un viitor.

Ce se întâmplă între doi Săgetători? Va întelegeti destul de bine, dar combinatia este imprevizibila. O relatie fierbinte, dar care nu rezista întotdeauna. Cel mai greu va fi sa va aflati amândoi în acelasi loc, în acelasi moment.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed