1 mai 2023 la mare! Mari festivaluri și concerte deschid sezonul estival

Și anul acesta, ziua de 1 mai, Ziua Muncii, este sărbătorită prin distracție. Mari festivaluri muzicale  deschid sezonul estival 2023. Lista concertelor de pe Litoral.

Anul acesta minivacanța de 1 mai începe mai devreme, încă din weekendul dinaintea sărbătorii, mai precis de pe 28 aprilie. Zeci de mii de români sunt așteptați pe litoral unde multe hoteluri, terase și cluburi se deschid prima dată pe 2023, înainea noului sezon estival.

Și anul acesta, litoralul va musti de turiști, în special în Mamaia, 2 Mai, Vama Veche și Costinești. Acesta din urmă fiind, mai nou, polul distracției adolescenților, ca în anii de glorie ai fostului sat pescăresc, asta datorită festivalului ” ”Beach, Please!”, care începe chiar pe 27 aprilie.

1 mai 2023 la mare! ”Beach, Please!”, cel mai mare eveniment muzical dedicat culturii urbane pe plaja din Costinești

Beach, Please! –Plaja Costinești  (27-30 aprilie), se recomandă cel mai mare eveniment dedicate genurilor hip-hop și trap organizat în România.

 După un debut de succes, anul acesta organizatorii propun și un lineup internațional. B.U.G. Mafia, Deliric, Amuly, Asteca, Berechet, Dababy, Central Cee, Nle Choppa, Bacovia, Killa Fonic, Puya, MGL, El Nino, Gheboasa, Bad and Boujee, Catau, Xeno ori Ian sunt doar câțiva din cei ce vor urca pe scenă. Biletele aproape de sold-out.

1 mai 2023 la mare! Mari festivaluri și concerte

”May, Be Rock” (White Horse, Costinești, 28-30  aprilie) este trâmbițat drept cel mai mare festival rock de pe litoral. Vama, Vița-de-Vie, Bucovina, Kempes, Bosquito, Lupii lui Calancea, dar și multe trupe electrorock, amintim Șuie Paparude, Argatu, RoadKiss Soda ori Awake the Demons se numără printre artiștii care vor cânta.

La polul opus se află tradiționala întâlnire a iubitorilor muzicii electronice Sunwaves Festival, Mamaia (27 aprilie -3 mai, plaja din Mamaia)

SW 30 este evenimentul după care anual, în minivacanța denumită generic ”de 1 mai” migreaz” mii de tineri. Pe cele 4 scene al festivalului zeci de dj vor pune muzică non-stop.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed