1 mai la mare! Trei mari festivaluri muzicale deschid sezonul estival. Lista concertelor

Astăzi începe o nouă vacanță de 1 mai la mare. Peste 35.000 de români sunt așteptați pe litoral unde multe hoteluri, terase și cluburi se deschid în noul sezon estival.

Deși minivacanța e mai scurtă anul acesta, litoralul va musti de turiști, în special în Mamaia, Vama Veche și Costinești. Loc unde anul acesta au loc cele mai importante evenimente concertistice de pe litoral, trei mari festivaluri, ”Sunwaves”, ”Beach, Please!” și ”May, Be Rock”.

Evenimentul după care anual, de 1 mai ”migrează” mii de tineri, festivalul de muzică electronică ”Sunwaves” (Plaja Crazy, Mamaia Nord) și-a deschis porțile aseară. De astăzi, pe cele 4 scene zeci de dj vor pune muzică non-stop. Sunwaves revine după o absență de doi ani din cauza pandemiei. Printre vedetele maratonului de muzică electronică se numără Marco Carola și Michel Bibi.

Nepotul lui Mircea Lucescu și-a deschis o berărie-restaurant într-o clădire din 1869

Tot în Mamaia Nord, cluburile propun show-uri cu Smiley, Delia, Loredana şi Damian & Brothers.

Beach, Please! Aflat la prima ediție, Beach, Please (Plaja Costinești, 9-1 mai) se recomandă drept cel mai mare festival urban. Anunță cel mai mare eveniment dedicate genurilor hip-hop și trap organziat în România.  Deliric, BUG Mafia, Nane, Killa Fonic, Grasu XXL, Spike,  Dragonu Ak 47, Petre Ștefan, Puya, Chimie sunt doar câțiva din cei ce vor urca pe scenă. Biletele se proape de sold-out. ”Felul în care acest festival a fost primit de către public este un semn clar că România avea nevoie de un eveniment urban mult mai mare decât cele cu care ne-am obișnuit”,  a spus Andrei Șelaru (Selly), Head of Marketing – Beach, Please!.

La polul opus,”May, Be Rock” (White Horse, Costinești, 29-1 mai) este trâmbițat drept cel mai mare festival rock  de pe litoral. Cargo, Alternosfera, Bosquito, Trooper, Subcarpați, Spitalul de Urgență se numără printre artiștii care vor cânta.

Cu câte kilograme a ieșit Gigi Becali din Postul Paștelui. A mâncat doar gem și compot

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed