AcasăEconomie40% din angajații din mediul privat primesc tichete de Crăciun

40% din angajații din mediul privat primesc tichete de Crăciun

Conform studiilor Edenred România, cel mai mare emitent de tichete şi carduri de beneficii extrasalariale, 30% din companiile private oferă salariaţilor tichete cadou, acestea fiind cea mai utilizată formă de recompensă în perioada sărbătorilor de sfârşit de an.

“Estimăm că volumul de tichete cadou emise în acest an va înregistra o creştere de minim 10% faţă de anul trecut, datorită unei uşoare redresări a mediului economic şi faptului că firmele au realizat impactul major pe care il au tichetele de masă şi cadou în motivarea angajaţilor şi economiile pe care le pot realiza utilizând aceste instrumente financiare”, a declarat Philippe Blecon, director general Edenred România.

Dintre diversele variante de cadouri care pot fi oferite de Crăciun de companii, tichetele şi cardurile de cadouri au cel mai eficient cadru fiscal, fiind scutite de taxe salariale şi patronale, spun reprezentanții Edenred România.
Edenred emite tichete de cadouri sub marca Ticket Cadou, acestea putând fi cheltuite în peste 40.000 de magazine.

În România, peste 30.000 de companii acordă salariaţilor lor diverse tipuri de tichete emise de Edenred: tichete de masă Ticket Restaurant, tichete de cadouri Ticket Cadou, carduri de cadouri Compliments, tichete de vacanţă Ticket Vacanţa.

 

 

Ultimele Articole