AcasăActualitate5 reguli pe care toți bărbații ar trebui să le învețe pentru...

5 reguli pe care toți bărbații ar trebui să le învețe pentru a se îmbrăca bine

5 reguli pe care toți bărbații ar trebui să le învețe pentru a se îmbrăca bine

Există destule reguli în viață, așa cum este ea. Unele, însă, sunt acolo pentru vă ajuta. Cum ar fi regulile care guvernează modul de a vă îmbrăca bine în haine pentru bărbați. 

Desigur, fiecare bărbat sau femeie care are o opinie despre astfel de lucruri vorbește din experiență personală – și, fără îndoială, ceea ce funcționează pentru unul nu funcționează întotdeauna pentru altul; sau ceea ce funcționează pentru unul este considerat prea pietonal sau prea avangardist de către altul. Așa că, atunci când vine vorba de haine pentru bărbați, acestea trebuie luate întotdeauna la valoarea nominală. Sunt mai degrabă sugestii solide decât ultimul cuvânt în materie de stil.

Dar sfaturile bune de modă pentru bărbați nu sunt niciodată de neglijat și, pe măsură ce îmbrăcămintea masculină devine din ce în ce mai bogată și mai variată, mai experimentală și mai abundentă, mai atentă la tendințe, în momentele de confuzie și de îndoială, poate fi de ajutor să aveți o poziție de rezervă valoroasă care să vă ajute să treceți prin dezordine.

Aceste sfaturi vestimentare pentru bărbați tind să se bazeze pe istorie – au funcționat timp de generații, așa că se poate presupune că funcționează bine și astăzi. Și au tendința de a se întemeia pe lucruri evidente, atât de evidente încât sunt adesea trecute cu vederea: preferința pentru o bună potrivire, calitate superioară, versatilitate, valoare bună, lipsa extremelor și păstrarea sobrietății.

Există cu siguranță multe alte reguli decât cele prezentate aici. Pe unele dintre acestea poate că le-ați descoperit deja singur. Până la urmă, aceasta face parte din plăcerea de a vă îmbrăca, pe care nicio regulă nu ar trebui să o împiedice:să încercați un cardigan pentru bărbați nou, să vedeți dacă vi se potrivește, să vedeți cum vă face să vă simțiți. Dar, aceste reguli au trecut testul timpului și, atunci când sunt folosite împreună, acționează ca un ghid infailibil despre cum să vă îmbrăcați bine ca bărbat astăzi.

1. Poartă un costum

Cheia pentru ca un costum să arate bine este potrivirea. Dacă cumpărați un costum de pe piață, concentrați-vă asupra croielii pe umeri, deoarece modificarea pieptului și a taliei este o treabă relativ ușoară. 

Fiți precaut în ceea ce privește purtarea unui costum de epocă, cu excepția cazului în care urmăriți un look total de epocă, deoarece, izolat, costumul începe să pară o noutate. Clasicul este cel mai bun și cel mai util – închis, cu doi nasturi, cu un singur piept, moderat în detalii. 

Nu este plictisitor. Un costum este o uniformă. Ideea este să vă gândiți la acest costum ca la o pânză în jurul căreia să construiți diferite idei de individualitate. Ceea ce impresionează este modul în care îl purtați, nu eticheta din interior.

2. Investiți cu înțelepciune într-un ceas

„Un ceas este ca o operă de artă”, susține Don Cochrane, directorul general al mărcii britanice de ceasuri Vertex. Alegeți-l pentru că îl iubiți, nu pentru că vă gândiți că ar putea face bani. 

Ceasurile sunt personale, vă marchează trecerea prin timp. Dar trebuie să fie și practice. Modelele sport estetice, funcționale și robuste se asortează cu orice haine pentru bărbați și pot suporta loviturile dure ale uzurii zilnice. 

Cu toate acestea, un ceas trebuie totuși să vi se potrivească. Ar trebui să se simtă confortabil și să fie potrivit în ceea ce privește dimensiunea și adâncimea în raport cu încheietura mâinii dvs., de asemenea – 40 mm este considerată dimensiunea ideală.

3. Nu vă feriți de culoare

Fie că este vorba despre haine pentru bărbați casual sau formale, răsfățați-vă cu puțină culoare. Majoritatea bărbaților se tem pe nedrept de ea – sunt intimidați de tot ceea ce nu este albastru marin sau gri. Dar și culoarea poate fi atemporală. 

Un costum verde, de exemplu, poate avea un aspect deosebit de cool, în timp ce experții recomandă, de asemenea, rozul, verdele, muștarul și nuanțele mai vii de albastru ca fiind nuanțe deosebit de versatile pe tot parcursul anului, care vă vor eleva întreaga ținută. Atunci când vine vorba de culoare, mai puțin este încă mai mult: Aveți nevoie doar de puțină culoare, într-un singur articol de îmbrăcăminte, cum ar fi geci pentru bărbați.

4. Purtați blugii până când sunt ai dvs.

Cea mai utilă croială din toate timpurile a celui mai popular articol de îmbrăcăminte din lume este „slim-tapered”. Este mai largă în coapsă, deci este confortabilă, dar se îngustează, astfel încât să meargă fie cu pantofi eleganți, fie cu adidași. Este cel mai bun stil pe tot parcursul anului, se poartă cu orice alte haine pentru bărbați

Toată plăcerea denimului este că îmbătrânește odată cu modul în care îl purtați. De ce să ratăm asta?

5. Aveți grijă de aspectul dvs.

Este genul de sfat pe care vi l-ar putea oferi mama dvs., dar dacă ați investit bani și gânduri în hainele dvs., aveți grijă de ele. Folosiți umerașe de lemn pentru cămăși și suporturi de pantofi pentru cei mai buni pantofi; trimiteți costumul la curățat și călcat în uscat; spălați-vă hainele în mod regulat și, în mod ideal, nu le uscați la uscător (poate degrada țesătura); și lustruiți-vă pantofii. 

În egală măsură, nu doar pielea jachetei de piele trebuie îngrijită, același lucru este valabil și pentru cea pe care o purtați în fiecare zi. Stabiliți un regim de îngrijire simplu, dar nu mai puțin solid, periați-vă părul și tăiați-vă unghiile. La urma urmei, diavolul stă în detalii.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.