AcasăEconomie5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această...

5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă – 14.02.2012

Mediafax: Firmele din IT scot la concurs 500 de stagii de practică. BitDefender, Ubisoft, 4psa sau Adobe sunt doar câteva dintre companiile care oferă studenţilor posibilitatea de a se înscrie în această vară la un program de practică în companie, la cea de-a VIII-a ediţie a programului “Stagii pe bune”, destinat studenţilor din facultăţile cu profil IT&C.

incont.ro: Stabilitatea financiara dauneaza grav portofelului. Tara europeana in care costul vietii a explodat din cauza aprecierii monede. Zurich a devenit cel mai scump oras din lume, potrivit celui mai recent studiu asupra costului vietii, realizat de Economist Intelligence Unit. Aprecierea masiva de anul trecut a francului a ridicat orasul elvetian patru pozitii in clasament fata de anul anterior, devansand capitala Japoniei, scrie The Economist.

Capital.ro: Subway face primele angajări în România. Lanțul internațional Subway, ce urmează a fi inaugurat în România în următoarea perioadă, a dat startul recrutărilor de personal.Compania a postat mai multe anunțuri pe siteurile de joburi, în căutare de ”sandwich artists”. Mai precis, ce intră în oblicațiile angajatului? Acesta trebuie să îi mulțumească și să-i servească pe clienți, să prepare mancarea și, printre altele, să se descurce cu puțină birocrație.

wall-street.ro: Cum vor noii sefi ai bursei sa faca din BVB liderul Europei de Sud-Est. La cateva zile dupa ce au fost validati si au avut prima sedinta oficiala, Consiliul de Administratie al Bursei si-a prezentat ieri prioritatile strategice pe termen lung, premisele prin care BVB va deveni lider pentru Europa de Sud-Est pana in 2015.

money.ro: Noi riscuri pentru fonduri UE. România riscă din nou suspendarea unui program finanţat cu fonduri europene. Avertismentul vine chiar de la ministrul Afacerilor Europene. Leonard Orban a declarat, în exclusivitate pentru The Money Channel, că la începutul lunii martie vom afla dacă va exista sau nu o întrerupere formală a plăţilor.

Ultimele Articole