5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă – 10.05.2012

wall-street.ro: Richard Branson, la Bucuresti: Pe cine admira si trei lucruri pe care le-ar lua in desert. Mi-ar placea ca oamenii sa isi aduca aminte de el ca fiind o persoana care a fost intelepta, care a facut diferenta, a afirmat Richard Branson, antreprenorul britanic care a fondat conglomeratul Virgin, intr-u interviu realizat de Robin Sharma, unul dintre cei mai cunoscuti specialisti in leadership, in cadrul evenimentului „The Ultimate Success Summit” la Bucuresti.

 

zf.ro: Cum arată Bucureştiul de la etajul 27: prima vizită a unui jurnalist în turnul Sky Tower de unde în zilele însorite se văd munţii. Galerie FOTO. Să ajungi acum în vârful turnului Sky Tower din nordul Capitalei, aflat încă în construcţie, reprezintă o aventură.

 

dailybusiness.ro: Salariile bugetarilor: Ce se ascunde in spatele contradictiilor Guvern-FMI. Guvernul si Fondul Monetar International nu cad la pace asupra salariilor bugetarilor. Premierul Victor Ponta a declarat ca reintregirea va avea loc pana la 1 decembrie 2012, insa Jeffrey Franks, seful misiunii FMI, spune ca acest lucru se va produce anul viitor.

 

wall-street.ro: INTERVIU Wall-Street.ro cu Jeffrey Franks: Sper ca „baietii destepti” din energie vor disparea peste 5 ani. Modul de a aborda in viitor problema „baietilor destepti” este de a realiza o piata energetica deschisa, transparenta si publica, cu speranta ca peste 5-10 ani va exista un sistem echitabil in care companiile mici sau mari, cu sau fara implicatii politice, vor putea cumpara enegie la acelasi pret, a declarat seful misiunii Fondului Monetar International (FMI) in Romania, Jeffrey Franks, intr-un interviu acordat Wall-Street.ro.

 

capital.ro: Ce locuință putem cumpăra când nu avem banii de avans. În loc să aştepte să strângă avansul pentru un credit ipotecar, aşa cum e normal, multe persoane aleg să îl acopere printr-un credit de nevoi personale. Ce sume pot împrumuta?

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed