Lipsă de cerere şi ofertă pentru mini-vacanţa de 1 Mai şi Paşte, în Bistriţa-Năsăud

Din cele şapte cabane ale Direcţiei Silvice Bistriţa, doar pentru trei au fost făcute rezervări şi doar pentru perioada sărbătorilor pascale. Potrivit informaţiilor furnizate de inginerul silvic Adriana Bartha, au fost rezervate până acum cabanele de la Dealu Negru (Munţii Călimani), Valea Secii (Munţii Rodnei) şi Coldău (lângă oraşul Beclean), dar fără a exista oferte speciale din partea Direcţiei Silvice.

 

Tarifele de cazare pentru aceste cabane sunt de 30 lei/persoană/zi la Valea Secii (13 locuri), 40 lei/persoană/zi la Coldău (opt locuri) şi 45 lei/persoană/zi la Dealu Negru (20 locuri).

 

Pentru 545 lei de persoană, tarif calculat pentru şase nopţi de cazare, turiştii pot petrece de 1 Mai şi de Paşte în Pasul Tihuţa, la Castel Dracula, situat în imediata apropiere a mănăstirii Piatra Fântânele. După slujba de Înviere, oaspeţii vor fi aşteptaţi la hotel cu ouă roşii, pască, cozonac şi vin, iar pachetul include o noapte de cazare gratis şi un prânz festiv în prima zi de Paşte. Există, însă, şi o ofertă doar pentru trei nopţi de cazare, la 395 lei de persoană.

 

Lipsesc, însă, ofertele de Paşte din partea complexelor turistice şi a pensiunilor situate în apropierea lacului de acumulare de la Colibiţa (Munţii Călimani) şi Valea Blaznei (Munţii Rodnei), turiştii interesaţi să se cazeze pe durata mini-vacanţei în aceste locuri urmând să plătească tarifele obişnuite pentru această perioadă, fără alte facilităţi incluse.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed