Lider PSD: Pot să cer scuze multinaţionalelor în numele lui Dragnea

0

Întrebat despre unele declaraţii făcute în aceste zile de liderii PSD la adresa multinaţionalelor şi dacă acestea ar trebui să primească scuze, vicepreşedintele PSD Mihai Chirica a spus: „A-ţi cere scuze este un element de forţă a unui om puternic. Un om care îşi cere scuze arată că este un om puternic. Da, unele companii din România care s-au simţit, oarecum, atinse în efortul lor de a contribui la creşterea economică a acestui stat trebuie să primească scuze publice. Nu poţi promova sub nicio forma o politică de îngrădire, de diminuare a accesului sau chiar îndepărtarea companiilor multinaţionale pentru că acolo muncesc români care au de crescut familii, contribuie la Produsul Intern Brut al acestei ţări şi asigură o viaţă mai bună pentru noi toţi”.

 

Întrebat dacă el îşi cere scuze, în numele lui Liviu Dragnea, cel puţin companiilor din Iaşi, Chirica a afirmat că el îşi poate cere scuze „în numele oricărui om care le-a atins orgoliul acestor companii şi poate şi cifra de afaceri”.

 

„(…) Eu pot să îmi cer scuze în numele oricărui om care le-a atins orgoliul acestor companii şi poate şi viitorul şi cifra de afaceri. Dacă îi ajută la ceva, o fac pentru bunul mers al lucrurilor în comunitatea ieşeană. Sunt dispus să fac acest lucru. Da, pot să îmi cer şi scuze pentru asta”, a mai declarat Mihai Chirica, citat de News.ro.