ACUZAȚII GRAVE la Universitatea din București: Burse pentru “tăcere” și care ar eluda contracte de muncă

Andrei Nicolae Popa anunță și că instituția de învățământ a fost amendată din nou de DSP, cu încă 5.000 lei, pentru mizeria de la cantină. Contactați de Edupedu.ro, reprezentanții Universității din București spun că aceste burse “au fost acordate pentru activități suplimentare activității generale de student senator, activități care necesitau timp suplimentar de implicare și implicare activă, pe bază de raport individual privind aceste activități suplimentare”.

 

După ce a sesizat DSP, care a amendat Universitatea cu 15.000 de lei pentru mizeria din cămine, studentul Andrei Nicolae Popa vorbește acum despre faptul că instituția ar fi acordat burse studenților și pentru activități administrative în cadrul universității, eludând de fapt contractele de muncă.

 

Într-un răspuns trimis la solicitarea Edupedu.ro, Universitatea din București spune că “bursele speciale au menirea să asigure o pregătire completă, polivalentă a studenţilor, prin implicarea acestora în viaţa comunităţii universitare, din toate perspectivele acesteia: academice şi administrative. Se urmăreşte, astfel, asigurarea, pentru cei ce doresc, a unei viziuni de ansamblu asupra activităţilor derulate într-o instituţie de învăţământ superior”.

 

Articolul integral pe EDUPEDU

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed