Se deschide MALL-ul care vine cu o noutate pentru România

În acest context concurențial, cum a anunțat recent Profit.ro, centrul comercial Satu Mare Shopping Plaza, dotat cu piscină, inaugurat în martie 2016, a fost scos la vânzare cu 12,5 milioane de euro, proprietarii intenționând să se concentreze pe segmentul hotelier și pe cel al clădirilor rezidențiale.  Deschiderea noului mall vine într-un moment controversat pentru NEPI, aflat într-un subiect controversat generat de un raport-șoc Viceroy care a provocat căderi pe bursă.

Investiția în Shopping City Satu Mare, ce va avea o suprafață închiriabilă de 29.000 de metri pătrați dispuși pe două niveluri, a fost de circa 40 de milioane de euro. Shopping City Satu Mare este construit pe un teren de aproximativ 6 hectare și va avea o parcare de 1.000 de locuri dispusă pe două niveluri.

Shopping City Satu Mare este construit pe un teren de aproximativ 6 hectare și va avea o parcare de 1.000 de locuri dispusă pe două niveluri. Dintre cele 90 de branduri ce urmează să fie deschise, unele vor fi prezente pentru prima oară în regiune, iar centrul comercial va acoperi mai multe segmente de interes: fashion, frumusețe, sport, tehnologie, home&deco, multiplex, jucării și produse pentru copii, servicii, restaurante și cafenele.

Articolul integral pe PROFIT.RO

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed