DRAGNEA, primele cuvinte după ”marele miting”: ”Le mulţumesc celor peste 45.000 de olteni”

0

Președintele PSD Liviu Dragnea le-a mulțumit, pe Facebook, participanților la mitingul de vineri de la Craiova, despre care susține că au fost în număr de 45.000. „Le-ați arătat tuturor adversarilor că legătura dintre PSD și cetățenii români nu poate fi tăiată”, le-a transmis liderul social-democrat persoanelor prezente la miting.

 

Liviu Dragnea a scris, de asemenea, în mesajul său, că guvernul PSD a adus de patru ori mai multe fonduri europene faţă de guvernul precedent, referindu-se la Guvernul Cioloş.

 

„Le mulțumesc din suflet celor peste 45.000 de olteni care au venit ieri să îi susțină pe primii 15 candidați ai PSD pentru alegerile europarlamentare. A fost o după amiază pe care nu o voi uita.

 

Le-ați arătat tuturor adversarilor că legătura dintre PSD și cetățenii români nu poate fi tăiată. Ne-ați încărcat cu energie, pe mine și pe candidații PSD.

 

Nu v-ați lăsat păcăliți de manipulările celor din opoziție și este clar că vă doriți să continuăm ce am început: creșterea salariilor și pensiilor, scăderea șomajului, reducerea sărăciei și decalajelor astfel încât să avem mai mulți români în clasa de mijloc.

 

Articolul integral pe DIGI24