SELLY, replică pe măsură pentru CTP

Replică dură dată de vloggerul Selly cunoscutului gazetar Cristian Tudor Popescu, după ce acesta l-a pus la zid pe tânăr din cauza achiziției bolidului de 70.000 de euro cu care a făcut ulterior accident, la începutul lunii decembrie. Ce i-a transmis tânărul reputatului jurnalist.

 

În urmă cu câteva săptămâni, Andrei Șelaru, Selly cum este cunoscut, a obținut carnetul de conducere și a fost bucuros de reușita sa. Vloggerul a strâns bani pentru a-și cumpăra automobilul pe care și-l dorea de multă vreme, fiind și pasionat de acest domeniu. Bolidul tânărului costă 70.000 de euro și este ultimul model. Nu s-a bucurat prea mult de el, căci, la scurt timp, a făcut accident, iar daunele sunt destul de mari. Tânărul de 19 ani nu a pățit nimic, însă va trebui să suporte cheltuielile pentru reparația mașinii.

 

Despre subiectul intens comentat în România a vorbit și gazetarul Cristian Tudor Popescu, în emisiunea ”Cap limpede” de la Digi 24. Comentatorul politic susține că trebuie să existe o decență a consumului și a achizițiilor, indiferent de starea materială avută. Rezumându-se la Selly, CTP spune că dorința și chiar cumpărarea unui bolid de 70.000 de euro arată ”niște probleme interioare” deloc simple.

 

Articolul integral pe CAPITAL

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed