Frumoasa Alina Pușcău va juca alături de Leonardo Di Caprio

0

”Am luat lecții cu profesorul lui Leonardo DiCaprio, Larry Moss. Am studiat vreo 5 ani. Acum am vreo 4 filme în derulare. Sunt superfericită că fac un film la Roma. O să joc o Sophia Loren tânără. Leonardo DiCaprio este în film. ”Suntem foarte buni prieteni”, a mai spus Alina lui Cătălin Măruță. Vedeta de tocmai a fost eliminate de la ”Ferma” dezvăluit că are numărul de telefon al actorului, iar moderatorul a rugat-o să-l sune în direct. Măruță nu s-a abținut să nu arunce un ochi în telefonul aspectuoasei Alina Pușcău și a exclamat: “Ai mesaje cu el. Are mesaje cu Leonardo DiCaprio”

Actorul Gabriel Fătu chemat de soție în instanță, pentru divorț!

Alina a mai spus telespectatorilor că, înainte să devină actriță de luat în seamă la Hollywood, a luat lecții de actorie chiar de la profesorul lui Di Caprio, devenit unul dintre cei mai mari actori ai generației sale.
Ispititoarea brunetă (38 ani) a jucat în ceva filme, alături de mari actori dar ce ai mult a rămas în memoria românilor faptul că a o relație lungă cu faimosul Vin Diesel, actor râvnit de mii de femei frumoase și celebre de pe întreg mapamondul.

”L-am cunoscut pe Vin Diesel la Paris, prin prieteni. Îmi spuneau: uite, băiatului acela de la masă îi place de tine. Ştii cine e? E din Fast & Furious…Nu, nu ştiu şi nu mă interesează. Tot întreba de mine. Îl uram, nu-l suportam. Ţin minte că a luat numărul meu, eram la shopping în Paris şi văd că mi-a scris cineva şi am înţeles că m-a urmărit. Mai târziu a zis că am fost iubirea vieţii lui”, este de părere fostul model român, care dezvăluie că relația nu a funcționat din pricina faptului că Vin Diesel  și-ar fi dorit să-și întemeieze o familie, iar ea nu se simțea pregătită la acel moment.

”Întâlnirea muzicienilor” de anul acesta, un fiasco din cauza COVID 19. Puțini au avut curajul să vină la petrecere