Actorul Gabriel Fătu chemat de soție în instanță, pentru divorț!

0
Actorul Gabriel Fătu chemat de soție în instanță, pentru divorț!

Fostul ”farsor” de la OTV pe care fosta primăreasă a Capitalei  l-a uns director de teatru și Georgiana s-au căsătorit pe 6 noiembrie 2015 și împreună au o fetiță. Însă, în ciuda faptului că mereu s-a descris familist convins, tătic dedicat și soț iubitor care adoră să-și răsfețe familia, se pare că ceva n-a funcționat.

Georgiana Fatu, fostă Stancu, a  deschis la judecătorie un poces în care i se cere actorului divorțul, excercitare autoritate părintească, și acceptarea unui plan ce cuprinde programul de vizitare a fetiței lor, Ana Ingrid (3 ani), stabilirea domiciliului acesteia, dar și pensia alimentară.

Daniela Ploia s-a trezit ”penalizată” și amenințată de mirii cărora trebuia să le cânte că nu are test COVID-19! Scandalul s-a mutat la poliție!

Mai în glumă, mai în serios, soția ”i-a dat papucii” de anul trecut!

De când a fost numit manager al Universității populare ”I. Dalles”, actorul a fost luat în derâdere chiar și de colegii săi, având în vedere că petrecea mai mult timp la teatru decât acasă. Colegii i-au cumpărat periuță și pastă de dinți, iar soția i-a dus la serviciu papuci și o pernă pufoasă, pentru nopțile târzii când nu mai ajunge în propriul pat!

”Abia când Georgiana mi-a adus papucii și ceva schimburi am realizat ce efort uriaș am făcut alături de echipa de oameni minunați de la Dalles. Îi mulțumesc soției pentru faptul că mă înțelege și știe cât de importantă e pentru mine munca”, ne spunea Gabriel Fătu, în 2019.

Solista Ellie White și soțul său diagnosticați cu coronavirus. Autoritățile competente, imposibil de contactat, așa că cei doi au apelat la cunoștințe