Colegiul Medicilor a dat verdictul în cazul medicului Flavia Groșan. Ce nu mai are voie să facă

Medicul pneumolog din Oradea poate astfel să profeseze în continuare.

 

 

Pentru că Primăria și Guvernul nu mai dau bani, Patriarhul Daniel cere ajutor românilor pentru Catedrală

 

 

În plus, până în prezent, pe numele medicului nu există nicio plângere scrisă din partea vreunui pacient.

 

 

Bebeluși născuți cu anticorpi împotriva COVID-19. Cum a fost posibil

 

 

În cazul în care medicul va continua cu declaraţiile de genul celor făcute până acum în spaţiul public, atunci va interveni Comisia de Disciplină şi va face o anchetă în acest caz.

 

Până atunci, potrivit deciziei Colegiului Medicilor, dr. Flavia Groşan poate să continue să-şi vadă pacienţii la cabinet, însă fără a mai face astfel de declaraţii în spaţiul public (declaraţii de genul celor că medicii omoară pacienții în spitale).

 

Comisia de Etică şi deontologie nu poate să aplice sancţiuni, însă dacă se va ajunge la Comisia de disciplină, medicul Flavia Groşan riscă să fie sancţionat.

 

Doctoriţa a împărţit ţara în două după ce a spus că vinedcă bolnavi de COVID după schema proprie de tratament şi că „în spitale se fac greșeli uriașe și că protocolul COVID omoară, de fapt, bolnavii”.

 

Medicul Flavia Groşan, care a provocat o mare controversă în spaţiul public, după ce a vorbit de reţeta proprie cu care ar fi vindecat 1.000 bolnavi de COVID, a fost aplaudată luni de susţinători şi a primit flori, atunci când a ajuns la Colegiul Medicilor, pentru a fi audiată.

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed