Prognoza meteo ANM, vineri 23 aprilie: Temperaturi în scădere în aproape toată țara

Vineri, 23 aprilie 2021, vremea va fi ploioasă și instabilă, însă vor exista temperaturi foarte ridicate.

Vremea va deveni răcoroasă în majoritatea zonelor, cu excepția regiunilor sudice, unde temperaturile se vor menține apropiate de normale, cu valori între 10 și 21 de grade. Minimele se vor situa între -4 și 9 grade.

Prognoza meteo pentru București

În timpul zilei se vor semnala înnorări, temporar va ploua, iar după-amiaza sunt posibile şi descărcari electrice. Temperatura minimă va cuprinsă între 8 și 10 grade celsius. După-amiaza temperatura maximă atinsă va fi de 20°. Vântul va sufla moderat, cu uşoare intensificãri, pe parcursul zilei, apoi va deveni în general slab.

 

Informări ANM despre starea vremii la mare și la munte

În Constanța vor avea loc câteva averse, după cum arată prognoza meteo. Temperatura maximă din termometre este de 17 °C și vântul va sufla cu 30 km/h. Probabilitatea de precipitații este de 60 % și există șanse de a avea loc furtuni. Minima zilei de vineri este de 8 °C.

La munte cerul va fi temporar noros și pe timpul zilei va ploua local în zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali. Temperatura maximă va atinge 12 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 0 grade Celsius, totodată, iar vântul va sufla foarte ușor.

 

Vremea în restul țării

 

În Iași se va înregistra o temperatură de 12 °C și șansele de a ploua sunt de 75 %. Vor avea loc furtuni cu descărcări electrice și mâine mai înregistrată este de 3 °C.

În Brașov va fi parțial însorit și vântul va sufla cu 22 km/h. Temperatura maximă a zilei este de 13 °C și minima nopții va fi de 0 °C. Șansele de ploaie sunt de 25 %.

În Cluj va fi mai răcoros în ziua de vineri față de zilele precedente și temperaturile se vor încadra între 2 °C și 13 °C. Vântul va sufla cu rafale de 26 km/h.

În Timișoara, vremea va fi una mai frumoasă, soarele își va face și el apariția, temperatura maximă va atinge 16 grade Celsius, iat cea minimă va înregistra 2 grade Celsius.

În Craiova va fi o vreme extrem de caldă, cu temperaturi maxime de 20 de grade Celsius, cerul va fi unul însorit, iar șansele de precipitații sunt destul de mici. Seara se vor înregistra 4 grade Celsius și vântul va sufla ușor.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed