Ruby, imagini HOT din dormitor! Ne arătă CE FACE după ce ”Stinge lumina”

0

Ruby ne arată ce face după ce ”Stinge lumina”, așa cum sună refrenul său celebru. Sexoasa solistă știe cum să ”activeze” imaginația bărbaților pentru a-i face să încingă butonul de ”Like”, pe paginile sale de socializare.

Solista ne-a oferit imagini fierbinți din dormitor, arătându-se dezbrăcată în așternuturi. Sunt poate cele mai sexy ipostaze în care a apărut, ”surpriză” menită a impresiona audiența în online, care a dat roade. Căci imaginile provocatoare ale solistei cu zeci de tatuaje au stârnit mii de aprecieri și comentarii, dezbateri furtunoase ale internauților.

Victor Slav și-a deschis un local de fițe în buricul Bucureștiului. 70.000 euro a băgat în bistro lounge-ul său 

Ruby ne arată ce face după ce ”stinge lumina”

Pe numele său Ana Claudia Grigore, Ruby este una dintre cele mai dezinhibate vedete din showbiz-ul autohton. Sexy Ruby și-a oficializat în toamna anului trecut relația cu iubitul său, Robert, pe care l-a cunoscut chiar la filmările videoclipului marelui succes sl solistei, ”Stinge lumina”.

Odată cu aceste ipostaze provocatoare, Ruby le-a răsplătit fidelitatea fanilor din mediul online oferindu-le totodată o recapitulare a tatuajelor sale, ”colecție” completată în perioada pauzei pe care a luat-o din activtatea artistică. Ruby mai are 19 desene pe corp, care au legătură situații și cunoștințe din viața sa, unul amplu, dedicat bunicii sale, cea care a crescut-o și alături de care locuiește.

Fără venituri de un an și jumătate, Dan Helciug s-a mutat la țară și mănâncă din seră. ”Câștig bani din dublat desene animate!”