Fără venituri de un an și jumătate, Dan Helciug s-a mutat la țară și mănâncă din seră. ”Câștig bani din dublat desene animate!”

Vă mai aminți de Dan Helciug? În lipsa activității artistice, solistul trupei Spitalul de Urgență, actorul și prezentatorul de televiziune, s-a mutat la țară. Are propriul solar și își învață copiii să cultive pământul.

Fără nici o sursă de venit de un an și jumătate din activități artistice, fostul prezentator TVR, Helciug s-a ocupat de solarul său și de microferma de păsări pe care o dezvoltă, pentru consum propriu. ”Câștig bani din dublat voci pentru desene animate, am avut și un film, recent, pentru export, dar pun voci și în reclame, totul însă la limita supraviețuirii. Este telemuncă. Pandemia asta ne-a nenorocit. Eu n-am aplicat pentru acea indemnizație de la Stat, pentru că n-aș mai putea face nimic”, spune Helciug, cel ce striga în urmă cu 20 de ani, ”Trăiască berea”.

Câștigătorul Eurovision 2021 NU S-A DROGAT! Testului poliției olandeze a ieșit negativ

Dan Helciug s-a mutat la țară și mănâncă din propria seră și curte

La căsuța sa de la țară, Dan Helciug crește rate și găini, de la solar are parte de legume proaspete, bio, iar laptele și brânza le cumpără de la vecini. ”Cultiv în seră roșii, castraveți, ceapă, usturoi, dovlecei, varză, vinete. Am tot ce-mi trebuie, nu mai fac piața. Inclusiv pâine facem acasă la cuptor de piatră. Mâncăm natural, fără fițe. Soția mea este pe aceeași lungime de undă cu mine în sensul că nu ne întindem mai mult decât ne duce plapuma”, spune artistul care este căsătorit cu Elena de 16 ani, iar împreună au doi copii.

Dan Helciug se mai antrenează în mediul online, susținând pentru iubitorii muzicii sale concerte din propriul șopron, de pe casă ori din garaj.

Cîţu: Am reuşit să recuperăm într-un an tot ce s-a pierdut din cauza pandemiei. Ce a fost mai complicat a trecut

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed