Producătorul de îmbrăcăminte de lux Moncler extinde fabrica din România, amplasată la Bacău şi anunţă construirea unei grădiniţe pentru copiii salariaţilor

„Noua clădire se va întinde pe 8.000 de metri pătraţi şi va include un nou spaţiu de producţie dotat cu tehnologii de ultimă generaţie, precum şi un centru de cercetare şi dezvoltare, care va continua să dezvolte tehnici inovatoare de produs. Totodată, Moncler a decis să construiască şi o grădiniţă pentru copiii angajaţilor. Grădiniţa va fi destinată copiilor cu vârste cuprinse între trei şi şase ani şi va fi prima grădiniţă privată, operată de o companie din judeţul Bacău”, anunţă compania într-un comunicat dat publicităţii luni.

Noua clădire va fi terminată în cursul acestui an.

Moncler Industries Yield are activităţi în România din anul 2015 şi, potrivit oficialilor companiei, fabrica de la Bacău este „una dintre ele mai avansate fabrici din punct de vedere tehnologic din Europa”.

Compania are în România peste 1100 de angajaţi. Totodată Moncler anunţă că îşi propune să facă noi angajări pentru fabrica din România, fiind căutaţi operatori confecţioneri calificaţi în domeniu sau persoane dornice să înveţe utilizarea maşinilor de cusut; tehnologi de linie cu experienţă în programare şi producţie; tehnicieni cu experienţă în programarea, lansarea şi urmărirea producţiei; specialişti în confecţionare prototipuri, cu experienţă în ȋmbrăcăminte de exterior; noi absolvenţi ȋn proiectare tipare ȋmbrăcăminte şi tehnicieni de calitate pentru a asigura conformitatea cu standardele de calitate ale companiei de-a lungul lanţului de aprovizionare.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed