Dezvoltatorul imobiliar Prima Development Group anunţă vânzări record în 2021, de peste 250 de milioane de lei

”Prima Development Group anunţă vânzări record pentru companie în 2021, de peste 250 de milioane de lei. Vânzările la nivelul anului trecut se înregistrează în contextul extinderii proiectelor imobiliare ale dezvoltatorului în Bucureşti. Numai în Capitală, Prima Development Group a vândut în 2021 200 de apartamente. Pentru anul 2022, compania estimează că trendul se va menţine ascendent, iar numărul apartamentelor vândute va fi mai mare de 700, în condiţiile în care anul trecut a vândut 640 de apartamente în Bucureşti şi Oradea”, anunţă compania.

Dezvoltatorul a intrat pe piaţa imobiliară din Bucureşti în anul 2017, odată cu demararea proiectului Boemia Apartments, vândut integral, şi a finalizat la sfârşitul anului 2021 ansamblul Core Timpuri Noi. Are un număr de 240 de apartamente reprezentând o investiţie de 23 de milioane de euro, iar 88% dintre apartamentele complexului au fost antecontractate încă din faza de construcţie.

„Deşi 2021 a fost un an destul de complicat pentru segmentul de imobiliare, cu majorări substanţiale ale preţului materialelor de construcţii, Prima Development Group a înregistrat anul trecut cifre record din punct de vedere al antecontractelor şi contractelor de vânzare-cumpărare semnate. Am avut vânzări de peste 250 de milioane de lei în 2021, un record pentru companie. Extinderea şi consolidarea poziţiei pe piaţa imobiliară din Capitală reprezintă locomotiva acestei creşteri”, spune Andrei Moanţă, CEO-ul Prima Development Group. Pentru anul în curs, dezvoltatorul imobiliar îşi propune să demareze încă trei noi proiecte în Capitală şi patru în Oradea, fiind în curs de autorizare pentru mai mult de 2.500 de apartamente, subliniază CEO-ul Prima Development Group.

„În Oradea, unde finalizăm în medie 500 de apartamente pe an, există o cerere constantă pentru locuinţe marca Prima. Ce ne bucură este creşterea importantă a cifrei vânzărilor pe piaţa din Bucureşti. Conform estimărilor noastre trendul ascendent se va menţine şi în 2022. Avem planuri ambiţioase pentru anul în curs, când prezenţa noastră va fi mai consistentă pe piaţa din Capitală. Aşteptăm autorizarea a peste 2.500 de apartamente în proiecte noi, în Bucureşti, în sectoarele 1, 2 şi 6, unde am identificat potenţial bun de dezvoltare”, anunţă Andrei Moanţă.

Proiectele din portofoliul Prima Development sunt realizate integral de companii din cadrul grupului Prima, de la concept şi proiectare tehnica, până la design, managementul şi construirea clădirilor. Portofoliul companiei include proiectele Boemia Apartments şi Core Timpuri Noi în Bucureşti şi proiecte precum Prima Nufărul, Arena Residence, Panorama Apartments sau Green Residence în Oradea.

Prima Development Group este cel mai mare dezvoltator imobiliar din Oradea şi unul dintre cei mai activi din România, după numărul de unităţi rezidenţiale livrate anual, cu 10 proiecte în derulare în prezent. Cu o experienţă de 16 ani în construirea de locuinţe durabile, compania şi-a început activitatea în 2005, în Oradea, acolo unde a livrat până acum peste 3.500 de apartamente în imobile cu o valoare totală cumulată de peste 180 de milioane de euro

. Din 2017 compania este prezentă şi pe piaţa din Bucureşti, acolo unde semnează până în prezent două proiecte rezidenţiale, Boemia Apartments şi Core Timpuri Noi.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed