VIDEO Jurnaliștii TVR, prinși între rafale de focuri în Kupiansk, în regiunea Harkov

0

Jurnaliștii TVR au fost prinși între rafale de focuri la intrare în orașul ucrainean Kupiansk, la graniță cu Rusia, transmite postul public de televiziune. Niciun membru al echipei nu a fost rănit, dar militarii ucraineni le-au cerut să părăsească zona de urgență. Echipa TVR era formată din reporterul Alex Costache, cameramanul Bogdan Militaru și șoferul Dorel Oancă.

Rușii bombardează masiv zonele pe care le-au pierdut în favoarea ucrainenilor, printre care se numără și Kupiansk, din regiunea Harkov. Kupiansk a fost un centru logistic foarte important pentru ruși, iar pierderea orașului a reprezentat o lovitură importantă pentru armata invadatoare.

În momentul exploziei care a avut loc la doar 20 de metri de ei, conform ghidului ucrainean, Andrei Kovalenko, jurnaliștii s-au trântit la pământ, apoi, într-un moment de respiro au urcat în mașină și au plecat din zonă.

  • „Sunt bombardamente puternice chiar în acest moment, iar militarii ne-au spus să stăm culcați pe jos. Acum trebuie să plecăm. Ne-au spus să plecăm imediat”, a transmis reporterul TVR, Alex Costache.

Citește reportajul TVR aici. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.