AcasăGeneralVIDEO Jurnaliștii TVR, prinși între rafale de focuri în Kupiansk, în regiunea...

VIDEO Jurnaliștii TVR, prinși între rafale de focuri în Kupiansk, în regiunea Harkov

Jurnaliștii TVR au fost prinși între rafale de focuri la intrare în orașul ucrainean Kupiansk, la graniță cu Rusia, transmite postul public de televiziune. Niciun membru al echipei nu a fost rănit, dar militarii ucraineni le-au cerut să părăsească zona de urgență. Echipa TVR era formată din reporterul Alex Costache, cameramanul Bogdan Militaru și șoferul Dorel Oancă.

Rușii bombardează masiv zonele pe care le-au pierdut în favoarea ucrainenilor, printre care se numără și Kupiansk, din regiunea Harkov. Kupiansk a fost un centru logistic foarte important pentru ruși, iar pierderea orașului a reprezentat o lovitură importantă pentru armata invadatoare.

În momentul exploziei care a avut loc la doar 20 de metri de ei, conform ghidului ucrainean, Andrei Kovalenko, jurnaliștii s-au trântit la pământ, apoi, într-un moment de respiro au urcat în mașină și au plecat din zonă.

  • „Sunt bombardamente puternice chiar în acest moment, iar militarii ne-au spus să stăm culcați pe jos. Acum trebuie să plecăm. Ne-au spus să plecăm imediat”, a transmis reporterul TVR, Alex Costache.

Citește reportajul TVR aici. 

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.