Fii un cumpărător inteligent – Sfaturi pentru utilizarea codurilor de reducere

În ziua de azi, multă lume se întreabă cum să facă cumpărături în online pentru a obține produse de brand – mai ales articole de beauty și de înfrumusețare – la prețuri accesibile. Dacă ești în căutare de parfumuri și cosmetice de brand și vrei să le cumperi la prețuri mai bune, atunci ai putea aplica următoarele strategii:

 • Caută produsele preferate pe cele mai mari platforme de comerț electronic, unde apar frecvent oferte și reduceri la o gamă variată de articole de beauty
 • Alege site-uri și e-shop-uri specializate în vânzarea de parfumuri la prețuri reduse
 • Aplică filtre de căutare și astfel ai șanse de a găsi mai rapid reducerile mai avantajoase și ofertele speciale
 • Caută e-shop-uri care oferă în mod frecvent reduceri și cupoane promoționale la parfumuri de marcă, autentice
 • Urmărește platformele de socializare, precum Facebook, TikTok, Twitter, Instagram pe care multe branduri de renume și magazine online au pagini și postează reduceri, promoții, oferte exclusive
 • Dacă ai un e-shop de parfumuri preferat, abonează-te la newsletter și astfel poți afla la timp despre cele mai noi și avantajoase reduceri și oferte.

În ultimii ani au apărut mulți influenceri de modă care promovează numeroase produse de beauty. Aceștia colaborează cu branduri sau cu retaileri online și astfel ei pot oferi și reduceri. Unii pot avea și coduri de reducere exclusive pentru parfumuri sau pot informa pe urmăritorii lor despre oferte și promoții la anumite articole de beauty.

Folosește codurile de reducere! Cu ele ai avantaje mari!

Codurile de reducere sunt foarte populare pe Internet, ele fiind utilizate în mod frecvent în comerțul online pentru a oferi oamenilor posibilitatea de a obține reduceri speciale, promoții sau oferte exclusive.

Codurile de reducere apar și în magazinele online cu parfumuri și produse cosmetice de brand și oferă un beneficiu imediat pentru clienți. Deși sunt folosite de retaileri pentru a promova vânzările și a încuraja cumpărăturile la anumite categorii de produse, totuși oferă și avantaje pentru cumpărători, în sensul că:

 • Sunt o modalitate de a oferi clienților acces la produse la prețuri reduse
 • Apar și în campanii promoționale, ca de exemplu Black Friday
 • Facilitează cumpărarea unor produse de brand la prețuri avantajoase pe o perioadă limitată de timp
 • Permit clienților să se bucure de produse de brand la prețuri accesibile, de reduceri semnificative și astfel să economisească bani
 • Sunt o strategie prin care clienții sunt incurajați să se aboneze la newsletter și astfel ei să afle mai ușor informații despre cele mai bune oferte și promoții viitoare.

Cu un cod reducere Notino ai posibilitatea de a găsi reduceri la parfumuri online și la alte produse cosmetice de marcă.  

Vouchere cu reduceri speciale la parfumuri

Unele magazine online de parfumuri oferă o serie de avantaje, ce includ și vouchere cadou la o gamă impresionantă de parfumuri și cosmetice aduse de la branduri renumite. Acestea se pot oferi clienților care fac achiziții online de anumite sume. Ele pot fi apoi oferite cadou unor persoane dragi în ocazii speciale, pentru a le face o surpriză plăcută, oferindu-le posibilitatea de a-și achiziona parfumurile favorite.

Despre vouchere poți afla și pe conturile de social media a unor magazine online sau direct pe site-urile lor. Unele vouchere pot avea anumite condiții de utilizare, ce se referă la valabilitatea lor și la valoarea minimă a comenzii, de aceea îți sugerăm să verifici cu atenție aceste aspecte.

Alte avantaje oferite de magazinele online cu articole de beauty sunt:

 • Cadouri promoționale la cumpărarea de parfumuri
 • Mostre gratuite la produse cosmetice de îngrijire și la parfumuri
 • Cadouri speciale și parfumuri mici la anumite comenzi în funcție de valoarea acestora
 • Livrare gratuită la comenzile mai substanțiale.

De asemenea, unele e-shop-uri fac concursuri și promoții pentru a câștiga parfumuri și a obține reduceri mai mari. Acestea sunt prezentate pe paginile de social media ale brandurilor sau ale magazinelor online. Persoanele care au șansa de a câștiga se vor bucura de oferte exclusive la produsele de marcă preferate. 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed