Opincile tradiționale, moda anului! Gemenele Suzana și Daciana Vlad îmbină folclorul cu o afacere folclorică de succes

Opincile tradiționale revin în forță!

Solistele Suzana și Daciana Vlad, cunoscute drept gemenele folclorului maramureșan, aduc în prim-plan încălțămintea tradițională printr-o restilizare modernă și unică. Cele două artiste au lansat o afacere cu un puternic iz de folclor, incluzând în portofoliul lor articole vestimentare inspirate din tradițiile locale și din celebrul Cimitir Vesel din Săpânța.

Renașterea opincilor: o afacere cu suflet

Gemenele Vlad au creat o linie de haine și încălțări feminine, printre care ochițe, tricouri, geci, vestuțe, bluzițe și genți, toate cu un design autentic și inovator. Printre cele mai remarcabile produse se numără opincile albastre, o reinterpretare contemporană a încălțămintei tradiționale. De asemenea, colecția „Tricouri cu tradiție” aduce pe piață articole vestimentare decorate cu desene și schițe inspirate din folclor, oferind un farmec aparte fiecărei piese.

Opincile tradiționale, moda anului! Gemenele Suzana și Daciana Vlad îmbină folclorul cu o afacere folclorică de succes

Restaurarea căsuței bunicii, un proiect de suflet. Va deveni pensiune!

Pe lângă succesul în domeniul modei, Suzana și Daciana Vlad și-au investit resursele într-un proiect arhitectural deosebit: restaurarea casei bunicii lor din Săliștea de Sus, Maramureș. Această locuință tradițională, veche de 150 de ani, a fost reabilitată cu dificultate, din cauza lipsei specialiștilor în reabilitarea construcțiilor locale. Denumită „Căsuța albastru rural”, aceasta va fi deschisă în curând vizitatorilor și va funcționa ca o mică pensiune.

O invitație sinceră de la Daciana Vlad: ”Sunteți așteptați în pragul nostru”

„Această căsuță se poate vizita, sunteți așteptați în pragul nostru, iar pe viitor sperăm să devină și o mică pensiune, pentru a le oferi celor care iubesc Maramureșul șansa să trăiască mai aproape de el. Căsuța albastru-rural se află în localitatea Săliștea de Sus din Maramureș, așa că vă așteptăm cu mare drag să ne călcați pragul,” completează cu o invitație călduroasă Daciana Vlad.

Un drum comun: familia, scena și afacerile

Surori, partenere pe scenă și în afaceri, Suzana și Daciana Vlad au început să cânte împreună încă din copilărie. „A fost dorința tatălui nostru de a ne vedea împreună, pe scenă. Din păcate, a plecat prea devreme din această lume. El ne-a învățat că totul prin cântec are viață”, declară la unison frumoasele artiste, care au urcat prima oară pe scenă la doar 7 ani.

Prin viziunea lor antreprenorială, Suzana și Daciana Vlad reușesc să aducă un suflu nou tradițiilor maramureșene, integrându-le armonios în contemporaneitate. Afacerea lor nu doar că promovează cultura locală, dar și oferă o oportunitate unică de a experimenta autenticitatea și frumusețea Maramureșului.

Opincile tradiționale, moda anului! Gemenele Suzana și Daciana Vlad îmbină folclorul cu o afacere folclorică de succes

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed