Gemenele folclorului maramureșean, solistele Suzana și Daciana Vlad au făcut o pensiune din casa bunicilor, veche de 150 de ani. Ce afacere cu motive și accente tradiționale au pornit

Solistele Suzana și Daciana Vlad au investit într-un proiect arhitectural inedit. Cunoscute drept gemenele folclorului maramureșean, frumoasele artiste au restaurat casa bunicii lor din localitatea Slajistea de Sus, Maramureș, o locuință tradițională, veche de 150 de ani.

Șantierul s-a întins pe mai multe luni din cauza lipesei de specialiști în reabilitarea locuințelor tradițional-locale. Botezată  ”Căsuța albastru rural” poate fi vizitată și, în curând, va fi deschisă în regim de pensiune.

 Gemenele folclorului maramureșan, solistele Suzana și Daciana Vlad au făcut o pensiune din casa bunicilor, veche de 150 de ani: ”Este căsuţa bunicii noastre, are o vechime de peste 150 de ani sau chiar mai mult iar noi în această vară am reconditionat-o. Aici a fost căsuţa tatălui nostru, aici a copilărit el, iar noi, în memoria lui vrem să ducem mai departe toată această frumuseţe ce a fost lăsată de bunici”.

”Aceasta căsuţă se poate vizita, sunteţi aşteptaţi în pragul nostru, iar pe viitor sperăm să devină şi o mică pensiune asta pentru a le oferi celor care iubesc Maramureşul să trăiască mai aproape de el Căsuţa albastru-rural se află în localitatea Slajistea de Sus din Maramures, aşa că vă aşteptăm cu mare drag să ne călcaţi pragul”, este invitația Dacianei și Suzanei Vlad.

Gemenele folclorului maramureșan au lansat oi inedită colecție de tricouri

Gemenele folclorului maramureșean, solistele Suzana și Daciana Vlad au lansat și colecția de tricouri ”moroșene

Nu este primul proiect al gemenelor Suzana și Daciana Vlad. Pe lângă ”Căsuța albastru rural”, frumoasele soliste au scos pe piață ”Tricouri cu tradiție”, o colecție inedită de articole vestimentare inspirate din folclor cu desene și schițe transpuse. Seria de tricouri Prêt-à-porter s-a dovedit de mare priză la public fapt pentru care inițiatoare originalei colecții se gândesc la dezvoltarea mai multor colecții cu articole moderne dar care evidențiază accente tradițional românești.

Suzana și Daciana Vlad au fost pe scenă împreună încă din copilărie. ”A fost dorința tatălui nostru de a ne vedea împreună, pe scenă. Din păcat a plecat prea devreme din acestă lume. El ne-a învătat că totul prin cântec are viață”, declară la unison frumoasele ce au urcat prima oară pe scenă împreună la doar 7 anișori.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed