Ciolacu: Am spus şi în Qatar, şi la Abu Dhabi şi o spun – Comarnic-Braşov se va face în parteneriat public-privat fiindcă sunt în jur de 4-5 miliarde de euro

„Am spus şi în Qatar, şi la Abu Dhabi şi o spun – Comarnic-Braşov se va face în parteneriat public-privat fiindcă sunt în jur de 4-5 miliarde de euro şi, ştim, pe banii atraşi de domnul Grindeanu, nu putem să-i dimensionăm pe toţi pentru Comarnic-Braşov. Peste două săptămâni cred că primii indicatori vor ieşi de la consultanţi şi deja să începem demersurile”, a afirmat Marcel Ciolacu, vineri la Parlament.

Pe 17 aprilie, prim-ministrul Ciolacu a spus că proiectul autostrăzii Comarnic-Braşov poate fi realizat numai în baza unui parteneriat public-privat.

„Este unul dintre proiectele prezentate de către domnul ministru, am prezentat şi eu în conferinţa de presă cu premierul din Qatar în ceea ce priveşte Comarnic-Braşov. Comarnic-Braşov, din punctul meu de vedere şi al ministrului Transporturilor, nu se poate decât prin parteneriat public-privat cu un fond de investiţii”, a declarat Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă susţinută, pe 17 aprilie, la Doha.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed