Scandal de proporţii în Indonezia. Miss Ucraina şi Miss Rusia au fost cazate în aceeaşi cameră

Scandal la concursul de frumusețe Miss Grand International desfășurat în Jakarta (Indonezia). Spiritele s-au încins acolo după ce, Miss Ucraina și Miss Ruina au fost cazate în aceeași cameră.

Cea mai frumoasă fată din Ucraina i-a declarat „război” concurentei care reprezintă Rusia, la concursul de frumusete Miss Grand International din Indonezia, care va avea loc pe 25 octombrie.

Miss Ucraina, Olga Vasyliv, s-a arătat nemulțumită că organizatorii concursului au repartizat-o în aceeași cameră cu reprezentanta Rusiei, Ekaterina Astashenkova. 

Miss Ucraina s-a revoltat şi a spus că nu vrea să stea cu reprezentanta unei ţări teroriste.

„Gafă de proporţii şi indignare la nivel înalt, la concursul Grand International a cărei finală va avea loc pe 25 octombrie, la Jakarta. Organizatorii le-au cazat în aceeaşi cameră pe Miss Ucraina şi Miss Rusia, lucru care a stârnit indignarea concurentei din Ucraina, care a avut o reacţie foarte dură pe Instagram.

Olga Vasyliv, Miss Ucraina, a scris: „Nu vreau să stau în cameră cu o femeie, reprezentantă a unei ţări teroriste”. Cuvintele extrem de dure ale acesteia, au strârnit reacţii în opinia publică internaţională, iar organozatorii s-au simţit datori să rezolve imediat situaţia, astfel încât au cazat-o pe aceasta într-o cameră separată.

Nici Rusia nu a stat cu mâinile în sân şi a făcut următoarea declaraţie: „Eu sunt împotriva urii şi pentru prietenie, iubire şi pace în lume”. Un adevărat discurs de Miss, însă a mai adus un detaliu impresionant şi emoţionant, faptul că ea provine dintr-o familie de ucraineni şi din toată familia ei, ea este singura care s-a născut în Rusia. Cu aceste precizări, pacea a revenit la acest concurs.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed