Compania Elit SRL, din Grupul Smithfield, cel mai mare producător de carne de porc din România, vrea să preia producătorul de preparate din carne Goodies Meat Production SRL din judeţul Prahova

”Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Elit SRL intenţionează să preia compania Goodies Meat Production SRL. Elit SRL din judeţul Alba face parte din grupul Smithfield, afiliat al WH Group. Grupul Smithfield desfăşoară o gamă variată de activităţi în România, printre care creşterea suinelor, producţia şi comercializarea de carne proaspătă, carne semiprocesată şi carne procesată (de exemplu mezeluri)”, anunţă autoritatea de concurenţă.

Goodies Meat Production SRL din judeţul Prahova produce şi comercializează mezeluri, activitatea sa fiind concentrată pe producţia de produse marcă proprie (private label) pentru anumiţi retaileri. În conformitate cu prevederile Legii Concurenţei (nr. 21/199), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei.

”Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, mai anunţă autoritatea de concurenţă.

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed