Acestea au fost ULTIMELE CUVINTE ale mareleui MARADONA

0

Ultimele cuvinte înainte de a muri au fost: „Mă simt rău”. Miercuri dimineață, Maradona a luat micul dejun, după care i-a spus nepotului său, Johnny Esposito, că nu se simte bine și că merge în pat să se odihnească, potrivit quepasasalta.com.ar.

Cum ar fi fost gestionată pandemia dacă Viorica Dăncilă era premier? S-ar fi ales praful de România

 

O asistentă medicală care îl îngrijea, după ce a fost externat din spital unde a fost operat pe creier, a sunat la ambulanță, pentru că și-a dat seama că starea lui era gravă. Însă, când mașina de salvare a venit, fostul forbalist era deja mort.

Potrivit presei argentiniene, miercuri dimineață, când s-a trezit, Maradona era palid și se plângea de frig. După un mic dejun rapid, i-a spus nepotului său „Me siento mal” (Mă simt rău) – acestea fiind ultimele cuvinte pe care le-a rostit.

Când SE ÎNCHIDE România! Nelu Tătaru a spus clar. Ce trebuie să știe românii

 

De ce a murit

Maradona a murit în somn, după ce a suferit o insuficiență cardiacă care a provocat un edem pulmonar.

Legiștii care au efectuat autopsia lui Diego Maradona au făcut un raport preliminar, în care au precizat că motivul decesului a fost insuficiență cardiacă acută, „la un pacient cu cardiomiopatie dilatată, insuficiență cardiacă cronică congestivă care a cauzat edem pulmonar acut”, potrivit Ole.

Autopsia a fost făcută cu acordul familiei și la solicitarea procuraturii San Isidro, care a deschis o anchetă după confirmarea decesului, tocmai pentru a stabili împrejurările în care asurvenit și cauza.