Acţiuni de donare de sânge în sprijinul victimelor accidentului din Muntenegru

Potrivit MAI, demersul umanitar va continua şi în cursul zilei de joi, atunci când, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central, angajaţii Ministerului Afacerilor Interne vor participa la o nouă acţiune de donare de sânge.

În semn de solidaritate cu victimele accidentului din Muntenegru 45 de angajaţi din structurilor centrale ale Inspectoratului General pentru Imigrări vor dona sânge, în cadrul unei acţiuni umanitare organizate la nivelul acestei instituţii, informează IGI.

 

Prin intermediul acestui demers angajaţii IGI doresc să contribuie la salvarea vieţilor cetăţenilor români aflaţi în suferinţă, având conştiinţa faptului că un astfel de gest poate contribui la dezvoltarea sentimentului de solidaritate faţă de semeni.

Şi angajaţi ai Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă donează sânge, începând de marţi, la Spitalul Militar Central din Capitală, în semn de compasiune şi de solidaritate cu victimele accidentului rutier din Muntenegru.

 

„Cadrele Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi cele din componenţa inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă ale municipiului Bucureşti şi judeţului Ilfov vor dona benevol sânge în cadrul Spitalului Militar Central din Capitală, iar salvatorii serviciului profesionist pentru situaţii de urgenţă al judeţului Argeş la Centrul Local de Transfuzie Sanguină”, relevă un comunicat al IGSU.

Poliţiştii bucureşteni donează şi ei sânge, de marţi, la Spitalul Militar Central, în semn de solidaritate cu victimele accidentului din Muntenegru, a informat Poliţia Capitalei.

Peste 50 de membri ai Partidului Conservator vor merge, miercuri, începând cu ora 9,30, la Institutul de Hematologie din Capitală, ca să doneze sânge pentru victimele tragicului accident din Muntenegru.

 

Donarea de sânge va fi făcută preventiv pe numele persoanelor rănite şi care beneficiază acum de asistenţă medicală în spitalele din Bucureşti, anunţă Biroul de presă al PC.

 

Conform sursei citate, prin această iniţiativă conservatorii doresc să transmită un mesaj de solidaritate şi de susţinere faţă de victimele accidentului şi familiile lor atât de greu încercate.

 

Mai mulţi parlamentari PC şi-au exprimat dorinţa de a susţine această acţiune.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed