Actorul Bogdan Stanoevici a murit în spital, la doar 62 de ani!

Vestea tristă a zilei, moartea actorului care a fost și ministru, candidat la președenție dar și director al Circului Globus, fiind pusă de mulți pe seama situației dezastruaose din spitalele românești.

Actorul Bogdan Stanoevici, s-a stins din viață la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare “Prof.Dr. C.C. Iliescu” din București. Fusese indus în comă după ce  starea sănătății sale s-a agravat din cauza unei infecții nosocomiale căpătată în zilele de spitalizare (iar oxigenarea lui s-a făcut doar extracorporal, un plămân fiind afectat în proporție de 100%). Este vorba de  germenele interspitalicesc ”Clostridium difficilae”.

Alina Pușcău, prima româncă ce a ajuns în Playboy USA, se mărită

Bogdan Stanoevici a fost preluat, în ajunul Crăciunului, de la Spitalul Sf. Pantelimon și dus la Institutul Inimii din Capitală, unde prof. dr. Şerban Bubenek și echipa lui de specialiști au făcut tot posibilul să-l salveze.

Inițial actorul, unul dintre personajele publice care au criticat măsurile luate de autorități în acestă perioadă de pandemie, inclusiv purtarea măștii de protecție, a fost depistat cu COVID-19. La începutul pandemiei, Bogdan Stanoevici a dat explicaţii, într-o conferinţă de presă, de ce nu poartă mască de protecţie, susţinând că este sănătos şi că nu încalcă legea.

Bogdan Stanoevici a fost absolvent al IATC ”IL Caragiale”, promoția 1982. În mai 1989 s-a stabilit în Franța unde și-a continuat cariera artistică până în 2011 când s-a repatriat. Între 5 martie și 17 decembrie 2014, a fost ministru pentru românii de pretutindeni. Printre filmele în care a jucat, amintim: ”Trandafirul galben”(1982), ”Noi, cei din linia 1” (1986),  ”Secretul lui Nemesis” (1987), dar și numeroase producții de televiziune franceze.

Faimosul serial Sex and the City revine duipă 16 ani. Starurile vor primi și 1 milion $ pe episod

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri