x


  • EUR
    4.8704
    USD
    3.9791
string(14) "moneyamppeople"

Actrița Andreea Perju, aproape goală, pe balcon! Trecătorii și-au dat coate, au văzut totul

A devenit o modă ca frumoasele noastre vedete să pozeze în anotimpurile friguroase cât mai dezbrăcate pentru a alimenta imaginația internauților. Andreea Perju a îndrăznit mai mult!

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 25.10.2020, 10:18

Actrița și-a ascuns părțile intime doar în fața obiectivului foto, pozând acoperită de un prosop, pe balconul unui hotel montan. Cu siguranță, de la spate, s-a văzut altceva!

Pe lângă peisajele de munte, turiștii au avut șansa să admire erotismul frumoasei Andreea Perju, care s-a dezlănțuit  pe pervazul terasei camerei sale de hotel, ipostază curajoasă pusă de actriță pe seama promovării unei perechi de pantofi roșii.

”Tu cum te trezești dimineață? Eu, uneori, mă trezesc așa. Cu chef de viață, cu recunoștință pentru ce am și cu pasiune pentru pantofi”, și-a justificat exhibițioismul fosta colegă a lui Mihai Bendeac de la ”iUmor” și ”În puii mei”, care a sfidat frigul pentru a-și etala, fără prea multe rețineri, silueta impecabilă după ce a devenit mămică a doua oară (are două fetițe, Ada și Maria). Este poate cea mai curajoasă fotografie a vedetei care a ezitat până acum să apară în astfel de instantanee.

Oana Zăvoranu, mândră de clinica sa, fruntașă între microintreprinderi. ”N-am tocat banii lu’ mămica. Băgați-vă unghia-n gât”

Andreea Perju a lăsat în urmă cu patru ani viața de vedetă pentru cea de familie și de anteprenoare. Împreună cu soțul său și-au deschis un restaurant cu specific italienesc unde, uneori, Andreea (35 ani) mai servește personal. În rest se ocupă de copii și treburile administrativ-financiare ale localului.

Arnold Schwartzenneger, operat pe inimă! Imagini cu actorul de pe patul de spital. ”Mă simt fantastic”