Adela Popescu și-a cumpărat un apartament la malul mării ”Sunt atât de fericită că îmi bubuie inima!”

Adela Popescu și-a îndeplinit o mare dorință. Și-a cumpărat un apartament la Olimp, cu vedere la mare. O investiție de aproape 100.000 de euro.

Vedeta Pro TV și soțul său, actorul Radu Vâlcan și-au dorit mult pentru cei trei copii ai lor o locuință de vară, aproape de plajă. Odată cu intrarea în vacanța de vară a emisiunii pe care o prezintă, ”Vorbește lumea”, actrița și solista (35 de ani) vrea să petreacă mai mult timp la malul mării, apartamentul, situat într-o oază de verdeață fiind destul de generos și pentru Alexandru, Andrei și Adrian, băieții săi.

Ucrainenii câștigători la Eurovision au vândut trofeul. Cu banii obținuți vor să cumpere drone

”Acum doi ani, de Revelion, am pus pe o foaie trei dorințe. Prima: încă un frățior sau o surioară pentru Alexandru și Andrei. A doua: o casă la mare. A treia: mai aștept! Frățiorul a venit, a treia nu s-a îndeplinit încă, și… și… și… chiar zilele trecute am plătit avansul pentru căsuța noastră de la mare. Mă rog, nu e o casă pe pământ, ci un apartament la care visez de ani. Sunt atât de fericită că îmi bubuie inima! De Radu nu mai zic, că deși el avea ceva îndoieli, acum îmi spune numai cum abia așteaptă el să fie gata blocul (la vară) – și să plece cu băieții lui la Olimp ( nouă ni se pare cea mai frumoasă zonă a litoralului românesc, așa că acolo este apartamentul) să își bea el cafeaua pe terasă, în miros de pini și apă sărată – căci da, blocul e înconjurat de o pădure de pini, la doar 100 m de mare”, s-a lăudat plină de încântare Adela Popescu.
Vedeta Pro Tv și Radu Vâlcan doi locuiesc într-o frumoasa vilă în zona de nord a Bucureștiului.

Ruby, cea mai excentrică și controversatră apariție la principala petrecere mondenă a anului

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed