Adi Hădean gătește non stop pentru refugiați în Vama Sighet: ”Am livrat 45.000 de porții de la izbucnirea războiului”

Spre deosebire de bucătarii de televiziune care aruncă mâncarea la coș, chef Adrian Hădean dă un exemplu responsabil și admirabil.

De o lună de zile se află la frontiera cu Ucraina, unde gătește pentru cei ce au fugit din calea războiului. Cunoscutul bucătar completează efortul de mobilizare civică și solidaritate față de refugiații ucraineni și gătește aproape non-stop la Vama Sighet, de lângă Sighetul Marmației.

Adrian Hădean a găsit un partener local pentru efortul său și al echipei fundației ce-i poartă numele- care a pus la dispoziție un restaurant unde se gătește încontinuu.

Bruce Willis își încheie cariera de actor. Greu de ucis însă pensionat pe caz de boală!

Adi Hădean gătește non stop pentru refugiați în Vama Sighet: ”Servim oamenii care trec pe aici şi vor să mănânce o supă caldă sau o tocanăi”

”De aproape o lună, timp în care am reușit să livrăm 45.000 de porții de mâncare caldă celor care au avut nevoie. Mulțumesc tuturor pentru sprijin”, își arată recunoștința Hădean care a oferit și în trecut mâncare gătită gratis pentru persoanele nevoiașe dar și pentru personalul medical aflat în prima linie, în pandemie.

 ”Servim oamenii care trec pe aici şi vor să mănânce o supă caldă sau o tocană, respectiv, pe cei care sunt deja cazaţi în câteva centre din Sighetu Marmaţiei şi petrec acolo o noapte, două până când vor pleca mai departe”, a mai spus Adi Hădean.

Dragoș Bucur și Alexandru Papadopol au propria afacere în domeniul actoriei de film. Din aprilie își așteaptă așteaptă elevii

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed