Imaginea ce aruncă în aer internetul! Adina Buzatu, goală pușcă, înconjurată de bărbați! ”Nu mi-a fost jenă”

0

Adina Buzatu, goală pușcă, înconjurată de bărbați! Designerița s-a lepădat de inhibiții și complexe, dar și de haine și a biftat o premieră apărând, la 44 de ani, în costumul Evei, între cinci bărbați îmbrăcați impecabil.

Ședința cu care Adina Buzatu aruncă în aer internetul  și-a atins scopul, acela de a promova un ”masterclass” ce îi vizează pe domni, dar și pe alesele lor care vor să le fie un real ajutor în alegerea vestimentației bărbatului din viața lor, un proiect ambițios pus la cale de stilistă.

Simona Halep a primit inelul de logodnă /FOTO! Tony Iuruc a cerut-o de soție

Adina Buzatu, goală pușcă, înconjurată de bărbați! ”Nu am avut niciun moment de jenă sau senzație neplăcută”

Adina Buzatu, goală pușcă, înconjurată de bărbați!

 ”Ședința foto am gândit-o alături de Vali Bărbulescu. Lucrez de ani de zile cu el și îmi este prieten foarte bun. Așa că nu am avut niciun moment de jenă sau senzație neplăcută să pozez dezbrăcată. Suntem cu toții profesioniști și pozăm pentru un proiect important. După 25 de ani de activitate, mă dezbrac de secrete și le ofer bărbaților, dar și femeilor, cele care vor să își îmbrace soții bine, un masterclass vestimentar, un ghid complet și complex de stil masculine”, spune dezinhibata Adina Buzatu.

Adina Buzatu, goală pușcă pentru promovarea noului său proiect! “În acest Masterclass de stil înveți cum să îți îndrumi copilul către pedanterie și către găsirea propriului stil. În același timp, ghidul se adresează și doamnelor care obișnuiesc să poarte ținute masculine, cât și celor care vor să influențeze pozitiv ținuta și stilul bărbatului din viața lor”, a adăugat stilista, care a pozat goală pușcă, înconjurată de bărbați.

Serialul Vlad a ajuns la final! ”Totul se plătește!” Din toamnă vom afla marele dezondământ