AcasăExterneADIO Vladimir Putin! Regimul său politic va fi anihilat: El nu vrea...

ADIO Vladimir Putin! Regimul său politic va fi anihilat: El nu vrea doar Ucraina

Vladimir Putin nu se va opri la Ucraina, iar cetățenii Rusiei deja au ajuns la capătul răbdării. Finalul președintelui este din ce în ce mai aproape.

Analistul militar, Ion Petrescu susține că după Ucraina, Vladimir Putin se va întinde spre zona dintre prut și Nistru, acesta fiind un joc de poker geopolitic.

“Joacă un poker geopolitic în care vrea să câștige totul fără să dea nimic. Vrea Ucraina şi apoi vom vedea că va emite pretenții şi la zona dintre Prut şi Nistru şi într-un anumit ecart de timp şi la țările baltice chiar dacă acestea sunt ţări membre NATO.

Se bazează pe arsenalul nuclear pe care pe care îl are Federația Rusă în scop ofensiv, nu disuasiv ca NATO, şi pe dorinţa ca să-şi aniverseze cei 70 de ani de viaţă pe 7 octombrie cu împliniri mărețe, adică refacerea teritoriului sovietic în granițele Federaţiei Ruse.

Este o chestiune de nostalgie! A plâns după decesul Uniunii Sovietice public în numeroase discursuri pe care le-a rostit”,  a spus acesta.

Vladimir Putin va pierde totul?

El a adăugat că finalul regimului Putin se apropie, în contextul în care ”nici cetățenii ruşi nu mai înghit minciuna şi au ieșit în stradă”.

”După cum ați văzut a reuşit să se izoleze chiar şi de echipa care îl secondează în Consiliul de Securitate a Rusiei, după cum şi Parlamentul a luat poziția de drepți şi a aprobat legea privind trimiterea peste hotare a forței expediționare rusești

Asistăm la faza finală, pentru că morţii atât militari ucraineni cât şi militari ruşi sunt semnul final al regimului Putin. Asta pentru că nici cetățenii ruşi nu mai înghit minciuna şi au ieșit în stradă”, a explicat Ion Petrescu, analist militar, la Antena 3.

Ultimele Articole