Adrian Mutu își lasează cartea biografică. Duminică are loc meciul de retragere al Briliantului

Duminică, Adrian Mutu își lasează cartea biografică la evenimentul ce-i este dedicat, meciul de retragere.

Deși nu a mai jucat de ani buni în tricoul unui club, fosta mare glorie a fotbalului nostru, antrenorul Rapidului va avea ultimul meci în calitate de jucător. Cu el în teren (Cluj Arena), va face echipă cu legendarul Gică Hagi, tot cu numărul 10 pe tricou. Ca și Hagi, Mutu a reușit să maercheze pentru Naționala României tot 35 de goluri. Adrian Mutu (43 de ani) îl vor susține duminică și fii săi, Mario (22 de ani) și Tiago (5 ani). Editată de Bookzone, cartea biografică a lui Adrian Mutu-”Reveniea din Infern” -abordează felul în care cel ce a făcut istorie la Chelsea, Fiorentina, Inter Milano ori Juventus a trecut peste momentele delicate din viață.

Ce meserie a avut Florin Piersic jr. în Statele Unite: ” Făceam asta zilnic cam 16-17 ore”

Adrian Mutu își lasează cartea biografică. Duminică are loc meciul de retragere al Briliantului

”Fotbaliștii ar trebui să plângă mai puțin când vine vorba de ceea ce fac ei. De aceea și pretențiile sunt foarte mari și eu tot timpul i-am mulțumit lui Dumnezeu că mi-a dat șansa să fac ceea ce îmi place și să câștig și bani”, spune Adrian Mutu  care îi va avea invitați la meciul său de retragere pe fostul internațional olandez ”Jimmy” Floyd Hasselbaink (Chelsea, Leeds United), Alberto Gilardino, fostul coechipier al jucătorului român la Fiorentina dar și ai noștri: Bogdan Stelea, Laurențiu Reghecammf, Gabriel Tamaș, Cristian Săpunaru, Mirel Rădoi, Ianis Zicu, Giani Kitiță, Ciprian Marica, Adrian Ilie ori Marius Niculae.

Meciul de retragere al lui Adrian Mutu face parte din Sports Festival, eveniment cu multe concerte și meciuri demonstrative. Tot la Sports Festival  va avea loc și meciul de retragere al lui Horia Tecău unde va fi prezentă și Simona Halep.

Ce va face Elena Chirac cu banii de la Survivor. 5 luni a rezistat în junglă pentru 40.000 de euro

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed