x


  • EUR
    4.8700
    USD
    3.9468
string(6) "social"

Adrian Năstase rupe tăcerea: Da, am vrut să mă sinucid

Adrian Nastase a făcut dezvaluiri uluitoare la câțiva ani de la eliberarea din închisoare. Fostul premier nu a ezitat să vorbească despre momentul tentativei de sinucidere.

Autor: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 06.01.2021, 13:13

Adrian Năstase a fost condamnat pentru corupţie în două dosare foarte importante şi a fost închis după gratii timp de 500 de zile. Fostul demnitar a rămas deoparte de politica activă, dar deţine încă multe secrete ale României din perioada când a fost la vârful politicii.

 

Acuzații grave: Cumpănașu i-ar fi propus, când era minoră, să facă sex cu soția lui, iar el să privească

 

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, fostul premier al României, Adrian Năstase, a răspuns  la cea mai controversată întrebare care ani de zile a trezit semne de întrebare. A încercat Adrian Năstase să se sinucidă cu adevărat?

Cumnatul Olguței Vasilescu, numit director general interimar al Aeroportului Craiova

 

 

„DA! A fost o tâmpenie, da, aşa am simţit atunci, pentru că mi s-a părut un gest de maximă umilinţă şi nu am acceptat atunci povestea asta. Sigur, mai târziu am privit diferit lucrurile, dar era un alt moment. Aici, de fapt, poliţistul care m-a împiedicat atunci să duc până la capăt gestul respectiv, deci îi datorez viaţa în mare măsură pentru că, practic el a blocat revolverul şi a introdus mâna, ne-am bătut acolo. Soţia mea şi acum păstreză costumul care e rupt la genunchi şi haina pătată.”, a declarat Adrian Năstase.

 

Fostul demnitar a mai precizat că el a încercat să explice că acest gest a fost real, dar au existat persoane care a pus la îndoială tentativa sa de sinucidere.

 

„Eu am explicat la un moment dat, câţiva idioţi au pus la îndoială gestul meu de atunci şi am şi la mine pe blog şi am transmis şi prin nişte scrisori deschise unuia dintre cei care au dispărut dintr-o televiziune. Şi i-am pus să citească un drept la replică conţinând raportul medicilor legişti, pentru că vă daţi seama unii ar fi dorit să scoată din zona respectivă o explicaţie, iar altora le-am arătat semnele mele de pe gât şi nu este cazul să fac lucrul ăsta, acum privesc mai detaşat lucrurile. Iar, în ceea ce priveşte chestiunile, cei doi medici au fost extraordinari, glonţul a trecut atunci la 2 milimetri de carotidă, iar Brădişteanu ştia, fusesem înainte la el, ştia că am o problemă de inimă. Cea mai bună dovadă este că imediat după ieşirea din închisoare am plecat în Franţa şi am făcut o operaţie prin care mi s-a pus un stent la inimă, pe care îl păstrez şi acum ca amintire a unei vieţi destul de agitate.”, a mai spus Năstase.