AcasăMoney&PeopleAdriana Trandafir a ajuns la spital după căzătura din platoul de la...

Adriana Trandafir a ajuns la spital după căzătura din platoul de la ”Te cunosc de undeva”!

La acel moment unii mulți telespctatori au au crezut că prăbușuirea sa face parte din spectacol, însă Adriana Trandafir a dat asigurări  urmările căzăturii au fost cât de poate de serioase iar, și după externare, durerile de la un genunchi încă persist.

 ”A fost foarte greu, am ”debutat” în emisiune cu căderea noastră pe scări. Cineva m-a întrebat dacă am căzut pe bune. I-am zis că atât de pe bune încât mi-am făcut RMN-ul la genunchi că și acum mă doare. Încercăm să-i facem pe telespectatori să înțeleagă că această emisiune nu e despre cântat, nici despre dansat, ci despre transformare”, spune Adriana Trandafir (64 lei).

Claudia Pătrășcanu refuză o vilă de 120.000 și un automobil de la fostul soț. Este oferta cu care vrea să facă pace Gabi Bădălău

Doi dintre cei mai carismatici artiști de la noi, Adriana Trandafir și Romică Țociu formează un amuzant cuplu în populara emisiune sus amintită, unde traversează diverse roluri spre deliciul publicului meloman. Ideea realizatorilor emisiunii ”Te cunosc de undeva” de a-i uni pe scenă a fost foarte bine primită. Tociu și Adriana refac parcă legendarul cuplu dintre Alexandru Arșinel și regretata Stela Popescu.

”Romică e cel mai bun partener de meserie pe care l-am avut vreodată. Faptul că ne știm, ne-a ajutat să ne cuplăm foarte repede, pentru că am mai jucat într-un spectacol împreună și vârsta și experiența”, a mai spus Adriana Trandafir.

Kira, fiica marelui Gheorghe Hagi, a jucat cu casa închisă pe scena de la Nottara

Ultimele Articole