Afacerea de succes din spatele celebrității Alinei Pușcaș. Familia vedetei Antena 1 este ”pe profit”!

Alina Pușcaș, una dintre cele mai îndrăgite vedete ale postului de televiziune Antena 1, nu strălucește doar pe micul ecran, ci și în lumea afacerilor.

Prezentatoarea show-ului de succes „Te cunosc de undeva” a demonstrat că are abilități deosebite și în domeniul antreprenoriatului, conducând o afacere profitabilă care i-a adus venituri considerabile în ultimii ani.

Alina Pușcaș a devenit cunoscută publicului larg prin carisma de care a dat dovadă în fața camerelor de filmat. Însă puțini știu că, în paralel cu cariera sa de televiziune, vedeta a pus bazele unei afaceri înfloritoare. În urmă cu câțiva ani, Alina a decis să investească în industria vestimentară, deschizând un atelier de confecții inclusiv lenjerie intimă, confom codului CAEN. În ultimii doi ani profiturile raportate au fost de peste 650.000 de lei (medie de 130.000 de euro).

Alina Pușcaș, de la televiziune la afaceri de succes!

Conform raportării financiare din 2022 a avut o cifră de afaceri de peste un milion de lei și un profit de 682.577 lei. Asta pe lângă banii pe care îi câștigă la Antena 1, dar și din alte proiecte în care mai este implicate. Alina Pușcaș mai are o firmă prin care se ocupă de câteva locuințe pe care le deține și care sunt date în chirie. Vedeta a reușit să îmbine notorietatea sa publică cu pasiunea pentru haine, consolidând astfel o afacere solidă.

Și afacerile soțului vedetei Antena 1 merg bine

Și soțul vedetei Antena 1, mediul Mihai Stoenescu deține mai multe companii legate de profesia sa, stomatologia (radiologie, medicină dentară), cu profituri considerabile. ”Mulțumită lui Mihai, am trecut la un confort sporit. Și înainte să îl cunosc pe Mihai nu eram rău, să zic așa”, spune Alina Pușcaș, mamă a trei copii, despre situația financiară a familiei sale. Vedeta Antena 1 și medicul Mihai Stoenescu (FOTO) au trei copii, Iris (4 ani), Melissa (8 ani) și Alex (9 ani).

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed