Afacerea lui Mircea Bravo cu profit de peste un milion de euro pe an!

Mircea Bravo și-a mutat poantele de pe YouTube în săllile de cinema și pe Netflix. Videoclipurile comice s-au transformat în filme, primul său lung metraj de comedie  dovedindu-se de mare succes, implicit financiar. 1,6 milioane de euro numai din bilete în cinematografe, așa se poate descrie debutul său ca proaspăt producător de filme care și-a propus să facă un film pe an.

 Mircea Popa (35 de ani) este pus pe fapte mari, câte un film pe an. Nici nu a lansat cel de-al doilea lungmetraj, ”Nuntă pe bani” (care va intra în cinematografe din 10 octombrie a.c.) și deja a început filmările pentru ”Moartea în Vacanță”. Film pe care îl turnează zilele acestea în Bulgaria și Grecia, și este convins că va fi un real succes de piață.

Aventura simpaticului Mircea Popa în lumea filmului a început cu ”Mirciulică”, lung metraj lansat în 2022, care, numai din cinematografe a produs 1.6 milioane de euro (peste 300.000 de spectatori plătitori de bilete).  Este sigur că și următorul film, ”Nuntă pe bani”, care va intra în toamna a.c. în cinematografe, va bate recordul precedent, mai ales că are și un buget generos, de peste 300.000 de euro.

Afacerea cinematografică a lui Mircea Bravo cu profit de peste un milion de euro pe an

Filmările pentru ”Moartea în vacanță” au deja loc în Grecia, alături de Mircea, în distribuție fiind comediantul Costel Bojog și Marian Popovici. ”Săli de cinema pline în toată țara și hohote de râs pe tot parcursul filmului, asta îmi doresc de la următoarea noastră comedie, Moartea în vacanță, un road trip care sper să rămână peste ani o comedie emblematică în cinematografia românească.”, își dorește Cristian Ilișuan, cel ce regizează noul film al lui Mirea Bravo, care va avea premiera în 2024.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed