Afacerea neștiută a soției lui Puya. Meldinda a făcut un brand de succes din pasiunea pentru… croșetat

Dragoș Gărdescu alias Puya și Melinda sunt căsătoriți de 12 ani însă prima oară când s-au prezentat împreună a fost precedent ediție a ”America Express” unde cei doi au făcut echipă.

Dacă linia vestimentară a rapperului, ”Maidanez” nu a avut chiar succes, ei bine, cu aceeași idee, Melinda Gărdescu a făcut chiar o afacere. Soția vedetei a transformat pasiunea pentru croșetat într-o afacere profitabilă, brandul său fiind specializat în ”haine croşetate şi dedicat sustenabilităţii şi valorilor tradiţionale”. ”Toate hainele noastre sunt realizate manual, folosind materiale fine precum caşmir, bumbac, lână, merinos şi mohair”, spune Melinda care vinde cu succes propriile piese personalizate, unicat, unele la comandă.

Afacerea neștiută a soției lui Puya. Meldinda a făcut un brand din pasiunea pentru… croșetat

Afacerea neștiută a soției lui Puya. Melinda lucrează cu femei din mediul rural care croșetează

 Buticul său electronic cuprinde o gamă largă de piese, de la costume de baie croșetate, body-uri,  bluze, cardigane, jachete, chiar și pantaloni din cei pe care îi poartă chiar și Puya (FOTO).

”Cred în conceptul de slow fashion, adică în haine durabile, de calitate, ce rezistă trecerii timpului. Folosim bumbacul organic şi fibrele naturale, pentru ca hainele noastre să poată fi prietenoase cu mediul înconjurător și ecologice. Magazinul a pornit ca o pasiune pentru croşetat transmisă din generaţie în generaţie. Iar acum putem să susţinem croşetatul şi măiestria creării hainelor, cu sprijinul femeilor din mediul rural care cunosc această artă”, povestește Melinda despre afacerea sa care a pornit dintr-un hobby.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed