AcasăMoney&PeopleAfacerea pentru care Alina Pușcău nu poate sta prea mult în...

Afacerea pentru care Alina Pușcău nu poate sta prea mult în România. În ce s-a specializat fosta iubită a lui Vin Diesel

Alina Pușcău este, fără îndoială, cea mai frumoasă actriță de-a noastră de la Hollywood.  La fel de aspectuoasă și la 41 de ani, prima româncă de a apărut pe coperta Playboy USA, a primit, în sfârșit, după 20 de ani petrecuți în Los Angeles, cetățenia americană.

 În plus s-a perfecționat în cursuri de dezvoltare personală și muncește la propriul proiect, în care va fi chiar ea coacher. ”Este un proiect pentru femei, pentru că noi suntem foarte puternice și vreau să le ajut pe femei să devină mai puternice, să aibă încredere în ele, să înțeleagă relațiile toxice, încurcate, tot ce se întâmplă din copilărie, din karmă, sunt foarte pasionată de acest proiect”, spune Alina Pușcău despre noua sa afacere în care își folosește propria experiență.

Afacerea pentru care Alina Pușcău nu poate sta prea mult în România

Fostul model internațional, româncă care a sucit mințile multor actori celebri de la Hollywood (celebră fiind lunga sa relație sa cu Vin Diesel), Alina Pușcău este fericită că acum poate sta în România cât dorește nemaifiind condiționată de vizele cu termen de pe pașaport. Acum doar producțiile în care este distribuită o țin legată de țara unde s-a stabilit, nu și condițiile din pașaport.

”Acum pot să stau mai mult în România, aici, unde e casa mea și nu mai trebuie să plec la fiecare 3 săptămâni în America, pentru că aveam green card-ul și mă simt mai bine, mă simt mai relaxată. Aici mă simt acasă, îmi încarc bateriile cu energie pozitivă”, spune fosta prezentatoare a reality show-ului ”Ferma” (Pro Tv), fost model de imagine pentru Victoria’s Secret.

Actrița  filmează pentru seriale de televiziune din Statele Unite ale Americii, unul SF, despre roboți, tehnologie și inteligență artificială, iar cel de-al doilea despre Rusia comunistă.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.