Afacerile vedetelor pe Litoral! Komornyik, Oreste, Tania Budi ori Bobby Păunescu oferă cazare și distracție

Afacerile vedetelor pe Litoral! Komornyik, Oreste, Tania Budi ori Bobby Păunescu se numără printre cei care oferă turiștilor, în acestă vară, cazare și distracție la malul mării.

Ovidiu Komornyik s-a mutat cu tot cu studioul său la propriul hotel din Vama Veche. Speră ca anul acesta să aibă un an la fel de bun ca în 2019, când nu a avut nici o cameră liberă din mai până la sfârșitul lunii septembrie, toate fiind rezervate din timp. Nu mai pui că o cameră la hotelul solistului de muzică ușoară pleacă de la 500 lei pe noapte.  Pensiunea sa hotelieră, Casa OVO este cel mai sudic punct de cazare de pe litoralul nostru.

Hotelul lui Komornyik din Vama Veche

Fosta vedetă de televiziune Oreste Teodorescu rămâne consecvent reședinței sale de vară, Vama Veche, unde are o mica terasă. Oreste  descrie afacerea ca pe un loc dedicat prietenilor săi. ”E o afacere de vară, cât să ne permitem să stăm aici. Nimeni nu s-a îmbogățit”, ne spunea prezentatorul anul trecut* Cristi Borcea i-a lăsat fostei sale soții, Mihaela Borcea un hotel în Olimp. O adevărată industrie având în vedere că are 13 etaje și 210 camere. Se așteaptă ca, de weekendul viitor să fie ocupat în totalitate și, tocmai de aceea, fosta doamnă Borcea caută să completeze lista personalului.

 

Fostă vicecampioană europeană la gimnastică face carieră în industria filmelor XXX

Afacerile vedetelor de pe Litoral! Tania Budi
Afacerile vedetelor de pe Litoral! Tania Budi petrece serile la LUV

Mihnea, fiul lui Adrian Năstase, a inaugurat recent pentru complexul turistic TeePee, un camping pe plaja de la Corbu. Este una din zonele de la Litoral unde se refugiază din ce în ce mai mulți turiști. Complexul turistic este un concept de inspirație amerindiană ce cuprinde spații de campare dotate cu utilități, toalete, o zonă de corturi, o zonă de servit masa, chiar și un ring de dans.

Laurențiu Duță și-a inaugurat un mic hotel în Mamaia Nord-Năvodari, locul unde s-a născut și unde continua să locuiască. Tot la Năvodari are și studioul de înregistrări, iar spațiul de cazare este potrivit și artiștilor cu care lucrează *Gheorghe Hagi este proprietarul unuia dintre cele mai frumoase hoteluri din Mamaia, Iaki *Tania Budi (FOTO) a investit ani la rând cu fratele său în localuri în Mamaia. Cel mai nou se numește Luv* Ciprian Marica și regizorul Bobby Păunescu vând și închiriază apartamente în Mamaia. Moștenitorul unui vast imperiu financiar ale cărei baze au fost puse de tatăl său, George Constantin Păunescu și fostul fotbalist au deschis recent ansamblul Caelia.

Bucureștul devine capitala jazz-ului mondial. EUROPAfest aduce artiști din 20 de țări

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed