AcasăEconomieAir Seychelles a efectuat primul zbor direct de la Bucureşti / 162...

Air Seychelles a efectuat primul zbor direct de la Bucureşti / 162 de pasageri, majoritatea români, au aterizat pe Aeroportul Internaţional Seychelles din Pointe Larue

Potrivit sursei citate, zborul a durat nouă ore.

Charterul, primul dintr-o serie, va zbura în următoarele patru săptămâni şi va transporta aproximativ 500 de pasageri pe mica insulă, care şi-a redeschis porţile pentru turism din martie 2021.

Pasagerii au zburat cu un avion A320Neo şi au fost primiţi de un grup de dansatori locali îmbrăcaţi în costume tradiţionale, interpretând dansuri şi cântece autohtone.

Turiştii sosiţi în insula exotică au primit un mic suvenir de la reprezentanţii Seychelles Tourism Board (STB) în timp ce aşteptau ca documentele de călătorie să fie procesate.

Turiştii au fost întâmpinaţi de directorul executiv al Consiliului de Turism din Seychelles (STB), Sherin Francis, de Anna Butler Payette, directorul general al agenţiei de turism 7 Degrees South, şi de directorul executiv al Air Seychelles, Remco Althuis.

Sherin Francis s-a declarat mulţumită odată ce acest proiect a fost concretizat.

“Eforturile şi resursele STB investite pe piaţa est-europeană sunt recompensate, deoarece vedem că numărul de vizitatori din România, dar şi din regiune, este în creştere. Implicarea companiei noastre aeriene naţionale a fost esenţială în transformarea acestor chartere în realitate.

Ea a mulţumit în continuare partenerului român Eturia şi colaboratorului local 7 Degrees South pentru implicarea lor în proiect”, a declarat Sherin Francis.

La rândul ei, Anna Butler Payette, directorul general al 7 Degrees South a spus: „Europa de Est reprezintă o piaţă importantă unde ne-am diversificat oferta, ceea ce ne ajută în timp ce pieţele noastre tradiţionale îşi revin. 7 Degrees South este onorată să facă parte din acest proiect şi poate ajuta la creşterea vizibilităţii destinaţiei şi a numărului de sosiri. A fost un an dificil pentru afacerile noastre la nivel local şi este promiţător să vedem că Seychelles nu şi-a pierdut atracţia pe piaţa internaţională”.

Seychelles a înregistrat 15.465 de vizitatori care au debarcat pe insulele sale între 25 martie şi 25 aprilie 2021.

 


 

Ultimele Articole