AcasăMoney&PeopleAkcent se reîntoarce pe scenă! Ce sexi va arăta pe viitor formația...

Akcent se reîntoarce pe scenă! Ce sexi va arăta pe viitor formația românească ce a făcut milioane de euro /FOTO

Timp de 15 ani, Akcent a fost timp cel mai de succes boygrup românesc. Formație care a reușit să bage în conturi o avere însemnată în urma a sute de spectacole în țară, dar mai ales în Asia (cu zeci de concerte în Pakistan, Bangladesh, Qatar, Emiratele Arabe Unite ori India în perioada 2010-2020), grupul se relansează într-o formula inedită.

Componența de altădată- Adi Sînă, Sorin Brotnei și Mihai Gruia-, va păstra formula de trio dar, cu ajutorul a două soliste, Irina Ionescu și Miruna Pânzaru. După o perioadă de pauză în care Adi Sînă s-a dedicat unui business de familie, compozitorul a făcut marele anunț privind trupa sa de suflet. Pe viitor, astfel va arăta Akcent (FOTO stânga), inclusiv în concertele din afara țării.

Akcent se reîntoarce pe scenă! În noua componență (FOTO stânga) sunt și 2 soliste

După succesul nesperat de mare avut în zona asiatică a trupei Akcent, artistul din spatele titulaturii, Adi Sînă s-a despărțit cu scandal de colegii săi de scenă, cărora le-a interzis în instanță să se mai prezinte Akcent. Sorin Brotnei și Mihai Gruia au continuat să performeze sub titulatura de Two Akcent, apoi Two.

Akcent se reîntoarce pe scenă! Fostul boygroup are acum 2 soliste în componență

Povestea Akcent este un caz unic în muzica românească. Succesul pe plan internațional al trupei a apărut într-un moment de cumpănă, după ce Sînă s-a despărțit de colegii săi. În momentul când au venit primele semene că  piesele trupei au devenit extrem de bine primate în zona Orientului Mijlociu, trioul s-a reîntregit de urgență, trupeții uitând de animozități.

Din 2002 și până în 2013 Akcent s-a aflat în permanență în primele locuri în topurile muzicale românești, apoi europene și asiatice.

“N-am bani de bilet”, ”Dragoste de închiriat” şi “Buchet de trandafiri”, apoi, pe plan internațional ”Kyle”, ”JoKero”, ”Stay with Me”, au fost fredonate de milioane de tineri.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.