Alex Velea face ”doar piese pentru bani!” Zanni, confesiuni despre motivul rupturii de protectorul său

 Zanni, detalii despre despărțirea de Alex Velea: ”Făcea piese doar cui genera bani!”

Zanni, câștigătorul Survivor All Stars (ProTV), a vorbit deschis despre despărțirea de Alex Velea, cel care l-a ajutat să devină cunoscut și să se lanseze în muzică. Relația lor, care părea de neclintit, s-a destrămat, iar acum cei doi nu-și mai vorbesc.

Motivul despărțirii de Velea: „Făcea piese pentru profit!”

Edmond Zannidache, cunoscut sub numele de scenă Zanni, a evitat să ofere detalii concrete despre ruptura de Alex Velea, dar a menționat că experiența cu artistul i-a oferit o lecție de viață valoroasă. „Eu știu cum funcționează lucrurile și pot fi recunoscător că a fost o lecție pentru mine, atât timp cât am învățat ceva”, a declarat Zanni. „Alex Velea este o lecție, fie ea bună sau rea. Nu vreau să vorbesc despre asta”

Relația cu Velea & anturajul său: Făcea piese doar cui genera bani și nu e de judecat!

Zanni a oferit și alte detalii despre Velea și Antonia, precizând că mulți din anturajul lor stăteau în jurul lor doar pentru a se afișa pe rețelele sociale și pentru a strânge like-uri. El susține că nimic din jurul celor două vedete nu era autentic și că promovau iluzia unui stil de viață luxos și opulent, departe de realitate.

„În studioul ăla nu era nimic real”, a spus Zanni. „Alex Velea făcea piese doar cui genera bani și nu e de judecat. E o energie falsă, toată lumea vinde iluzia asta de lux și opulență, dar ei nu au o chiflă în stomac și nu-mi plăcea asta”

”Doar Piese pentru Bani!” Zanni, confesiuni despre ruptura de Alex Velea

Lipsa conexiunii cu gașca lui Velea: Am vrut să plec de la studio de mai multe oriZanni a mărturisit că nu a avut niciodată o conexiune autentică cu grupul lui Alex Velea. În perioada în care făcea parte din echipa lui Velea, a încercat să nu se conformeze rolurilor impuse și a avut numeroase momente în care a dorit să părăsească studioul de muzică.

Eu niciodată nu am jucat un rol, am vrut să plec de la studio de mai multe ori. Și când eram sărac, la cămin, făceam asta. Eu de multe ori m-am arătat pe mine în fața lor și le-am spus că nu avem conexiune, trebuia să vindem o iluzie oamenilor, să mă supun unui vibe fals.”

Zanni, care s-a întors din aventura Survivor All Stars cu un premiu de 100.000 de euro, și speră că a găsit acum propria cale, departe de influența lui Alex Velea.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed